Sfaturi
Întrebări frecvente

Zboruri ieftine din Copenhaga către Gothenburg

1 adult
De unde?
În?
Lu 26/2
Lu 4/3
„Anul acesta, momondo a ieșit pe locul 1 în rândul website-urilor care compară bilete de avion.”
Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023

Informații despre zborurile din Copenhaga către Gothenburg
(CPH - GOT)

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Copenhaga către Gothenburg

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Copenhaga către Gothenburg. Nu există rute de zbor populare din Copenhaga către Gothenburg.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Copenhaga către Gothenburg

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Gothenburg?

Mai. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Copenhaga către Gothenburg este mai. Cea mai scumpă este ianuarie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Copenhaga - Gothenburg?

Cu 22 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Copenhaga către Gothenburg este cu aproximativ 22 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Copenhaga în Gothenburg?

Din februarie 2024, 11 zboruri pleacă în fiecare săptămână din Copenhaga către Gothenburg. 07:00 este cel mai frecvent moment de plecare; 46% dintre zboruri decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Copenhaga către Gothenburg?

Începând cu februarie 2024, numărul de zboruri disponibile între Copenhaga și Gothenburg este de 77 pe săptămână. Cea mai frecventă zi de plecare este Vineri - 22% dintre zborurile săptămânale decolează în această zi.

 • Ce distanță este între Copenhaga și Gothenburg Landvetter cu avionul?

  Distanța dintre Copenhaga și Gothenburg Landvetter este de aproximativ 228,2 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Copenhaga - Aeroportul Gothenburg Landvetter?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Aeroportul Copenhaga - Aeroportul Gothenburg Landvetter.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Copenhaga - Aeroportul Gothenburg Landvetter?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Copenhaga - Aeroportul Gothenburg Landvetter.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Gothenburg Landvetter?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Gothenburg Landvetter pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Copenhaga în Gothenburg?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Copenhaga în Gothenburg. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Copenhaga în Gothenburg cu politici de rezervare flexibilă?

Da. momondo îți permite să selectezi și să evidențiezi zborurile din Gothenburg în Copenhaga care să aibă această politică.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Copenhaga în Gothenburg?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Copenhaga în Gothenburg.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Copenhaga în Gothenburg. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu ești pregătit să rezervi zborul din Copenhaga în Gothenburg acum, citește sfaturile noastre de mai sus (foarte posibil să găsești informații utile) sau configurează-ți o alertă de preț în urma căreia momondo te va anunța în legătură cu orice schimbare de tarif.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Gothenburg

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.