Zboruri ieftine din Budapesta către Sofia

1 adult
Economic
De unde?
În?
Mi 27/9
Mi 4/10

Informații despre zborurile din Budapesta către Sofia

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Budapesta către Sofia

Cel mai scurt timp de zbor

1h 20m

Zboruri directe

Lu, Ma, Mi, Jo și Vi
Cel mai rapid zbor din Budapesta către Sofia durează 1h 20m.
Zborurile directe pleacă luni, marți, miercuri, joi și Vineri din Budapesta către Sofia. Compania aeriană care operează zboruri directe este Ryanair..

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Budapesta către Sofia

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Sofia?

Aprilie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Budapesta către Sofia este aprilie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Budapesta - Sofia?

Cu 55 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Budapesta către Sofia este cu aproximativ 55 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Budapesta către Sofia?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 2 zboruri pe săptămână din Budapesta către Sofia. luni este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 50% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Budapesta Liszt Ferenc și Sofia cu avionul?

  Un zbor din Budapesta Liszt Ferenc în Sofia traversează aproximativ 629,6 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Budapesta Liszt Ferenc - Aeroportul Sofia?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Budapesta Liszt Ferenc - Aeroportul Sofia sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Budapesta Liszt Ferenc - Aeroportul Sofia?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Budapesta Liszt Ferenc - Aeroportul Sofia.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Sofia?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Sofia pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Sofia. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Budapesta în Sofia?

Atunci când ți se oferă numeroase opțiuni de la companii de turism și aeriene de renume, să găsești zborul potrivit din Budapesta în Sofia este cât se poate de simplu și rapid. Poți filtra apoi rutele pentru a vedea care este cea care ți se potrivește cel mai bine, și asta-i exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești zboruri în Sofia, economisindu-ți timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Budapesta în Sofia cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Budapesta în Sofia pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Budapesta în Sofia?

momondo te ajută să găsești cele mai bune zboruri din Budapesta în Sofia punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar zborurile corespunzătoare cerințelor tale. Astfel, poți filtra zboruri în funcție de numeroși factori, precum prețul, orele de decolare și de aterizare, aeroportul și compania aeriană.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Budapesta în Sofia. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo poate urmări prețurile zborurilor Budapesta - Sofia, trimițându-ți un mail când apar modificări. Realizează o căutare și configurează o alertă de preț pentru care nu îți vom cere decât adresa de e-mail.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Sofia

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.