Zboruri ieftine din Aeroportul Bruxelles S. Charleroi către Priștina

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 25/9
Sâ 2/10

Informații despre zborurile din Aeroportul Bruxelles S. Charleroi către Priștina

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Aeroportul Bruxelles S. Charleroi către Priștina
Cel mai scurt timp de zbor2h 40mCel mai rapid zbor din Aeroportul Bruxelles S. Charleroi către Priștina durează 2h 40m.
Zboruri directeMaZborurile directe pleacă marți din Aeroportul Bruxelles S. Charleroi către Priștina. Compania aeriană care operează zboruri directe este Eurowings..
Aeroporturi în Priștina1 aeroportExistă 1 aeroport în apropiere de Priștina: Pristina (PRN)

 • Ce distanță este între Bruxelles S. Charleroi și Pristina cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Bruxelles S. Charleroi și Pristina este 1537,6 km.


 • Cum pot să primesc Alerte de preț pentru zborurile din Aeroportul Bruxelles S. Charleroi către Priștina?

  Alertele de preț te vor anunța prin e-mail atunci când prețurile pentru zborurile către Priștina cu plecare din Aeroportul Bruxelles S. Charleroi scad. Pentru a activa alertele, selectează mai întâi datele de călătorie și caută oferte. Căutând printre oferte, vei vedea butonul pentru a activa Alertele de preț. Fă click pe el pentru a activa notificările.

 • Cum pot să economisesc bani pe zborurile din Aeroportul Bruxelles S. Charleroi către Priștina cu momondo?

  „Prognoza prețului” îți spune care este timpul optim de așteptare pentru rezervarea zborului pe care îl dorești. În ceea ce privește „Calendarul de prețuri”, el îți arată care sunt cele mai bune zile ale săptămânii și momente ale zilei pentru a economisi cât de mult posibil. Setându-ți „Alertele de preț” poți monitoriza schimbările de preț pentru a știi care este momentul ideal de a rezerva. Dacă vrei să afli încotro poți să o pornești în funcție de bugetul pe care îl ai încearcă “Explorează”. În cele din urmă, de fiecare dacă când ai nevoie de noi idei pentru următoarea ta aventură de călătorie și planuri pentru a călători inteligent, pe „Descoperă” ai toate șansele să găsești ceea ce cauți.

 • Cum găsește momondo prețurile la biletele de avion?

  momondo afișează în același timp ofertele a peste 700 de furnizori. Suntem prezenți în 30 de piețe internaționale, oferindu-ți astfel acces la numeroase opțiuni, de la companii aeriene la agenții online de turism.