Zboruri ieftine din Beirut către Amman

1 adult
Economic
De unde?
În?
Mi 4/10
Mi 11/10

Informații despre zborurile din Beirut către Amman

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Beirut către Amman

Cel mai scurt timp de zbor

0h 10m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Beirut către Amman durează 0h 10m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Beirut către Amman.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Beirut către Amman

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Amman?

Octombrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Beirut către Amman este octombrie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Beirut - Amman?

Cu 20 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Beirut către Amman este cu aproximativ 20 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Beirut în Amman?

Din septembrie 2023, 6 zboruri vor pleca din Beirut către Amman în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 07:00, cu 79% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Beirut către Amman?

Începând cu septembrie 2023, 48 zboruri decolează din Beirut și aterizează în Amman în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este luni, cu 17% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Beirut și Amman Queen Alia Intl cu avionul?

  Un zbor din Beirut în Amman Queen Alia Intl traversează aproximativ 215,7 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Beirut - Aeroportul Amman Queen Alia Intl?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Beirut - Aeroportul Amman Queen Alia Intl sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Beirut - Aeroportul Amman Queen Alia Intl?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Beirut - Aeroportul Amman Queen Alia Intl.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Amman Queen Alia Intl?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Amman Queen Alia Intl pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Amman Queen Alia Intl. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Beirut în Amman?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Beirut în Amman. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Beirut în Amman cu politici de rezervare flexibilă?

momondo îți poate afișa doar zborurile Beirut - Amman care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Beirut în Amman?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Beirut în Beirut. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Beirut în Amman. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Alerte de preț pentru zborurile din Beirut în Amman sunt rapid și ușor de configurat cu momondo. Trebuie doar să realizezi o căutare și să apeși pe pictograma alertei. Atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Amman

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.