Zboruri ieftine din Barcelona către Marrakech

1 adult
Economic
De unde?
În?
Mi 27/9
Mi 4/10

Informații despre zborurile din Barcelona către Marrakech

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Barcelona către Marrakech

Cel mai scurt timp de zbor

2h 25m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Barcelona către Marrakech durează 2h 25m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Barcelona către Marrakech.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Barcelona către Marrakech

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Marrakech?

Mai. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Barcelona către Marrakech este mai. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Barcelona - Marrakech?

Cu 60 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Barcelona către Marrakech este cu aproximativ 60 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Barcelona către Marrakech?

Începând cu septembrie 2023, 4 zboruri operează săptămânal din Barcelona către Marrakech. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este luni, cu 100% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Barcelona și Marrakech Menara cu avionul?

  Un zbor din Barcelona în Marrakech Menara traversează aproximativ 1411,6 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Barcelona - Aeroportul Marrakech Menara?

  Prețurile pentru zboruri din Barcelona - Aeroportul Marrakech Menara sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Barcelona - Aeroportul Marrakech Menara?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Barcelona - Aeroportul Marrakech Menara.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Marrakech Menara?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Marrakech Menara pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Marrakech Menara. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


Zboruri către alte orașe din Maroc

Ți-ai pierdut interesul pentru Marrakech? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Maroc

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Barcelona în Marrakech?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Barcelona în Marrakech. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Barcelona în Marrakech cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Barcelona în Marrakech pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Barcelona în Marrakech?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Barcelona în Barcelona. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Barcelona în Marrakech. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu ești pregătit să rezervi zborul din Barcelona în Marrakech acum, citește sfaturile noastre de mai sus (foarte posibil să găsești informații utile) sau configurează-ți o alertă de preț în urma căreia momondo te va anunța în legătură cu orice schimbare de tarif.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Marrakech

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.