Zboruri ieftine din Atena către Sofia

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 11/6
Du 18/6

Informații despre zborurile din Atena către Sofia

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Atena către Sofia

Cel mai scurt timp de zbor

1h 10m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Atena către Sofia durează 1h 10m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Atena către Sofia.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Atena către Sofia

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Sofia?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Atena către Sofia este februarie. Cea mai scumpă este septembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Atena - Sofia?

Cu 58 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Atena către Sofia este cu aproximativ 58 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Atena în Sofia?

Din iunie 2023, 2 zboruri operează săptămânal cu plecare din Atena către Sofia. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 18:00, cu 44% din zborurile zilnice decolând seara.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Atena către Sofia?

Începând cu iunie 2023, numărul de zboruri disponibile între Atena și Sofia este de 19 pe săptămână. Cea mai frecventă zi de plecare este luni - 16% dintre zborurile săptămânale decolează în această zi.

  • Ce distanță este între Atena Internaţional și Sofia cu avionul?

    Atena Internaţional și Sofia se află la 524,9 km distanță.


De ce să folosești momondo?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Atena în Sofia.

Poți găsi zboruri din Atena în Sofia cu politici de rezervare flexibilă folosind formularul de căutare de mai sus și selectând filtrul special acestei caracteristici, care îți va evidenția apoi doar zborurile flexibile.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.