Hoteluri în Dublin

Găsește cele mai bune oferte la 2.004 hoteluri din Dublin

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Orașe populare în Dublin

Mai jos găsești prețurile medii ale hotelurilor în orașele populare din Dublin
Preț
86 lei - 121 lei
CEL MAI IEFTIN ORAȘ DIN DUBLIN Clondalkin Cu 14% mai ieftin Hotelurile în Clondalkin sunt cele mai ieftine în Dublin: doar 85 € pe noapte, în medie.
CEL MAI SCUMP ORAȘ DIN DUBLIN Dublin Cu 21% mai scump Dublin are cele mai ridicate prețuri la hoteluri din Dublin, cu camere la 121 €, în medie, pe noapte.
CEL MAI POPULAR ORAȘ DIN DUBLIN Dublin 75% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Dublin mai des decât în orice alt oraș din Dublin

Cele mai bune hoteluri din Dublin

Găsește hotelul perfect din Dublin, în locația ideală
Ibis Dublin
Ibis Dublin
7,7
55 €
Vezi toate ofertele
Maldron Hotel, Newlands Cross
Maldron Hotel, Newlands Cross
8,1
81 €
Vezi toate ofertele
The Louis Fitzgerald Hotel
The Louis Fitzgerald Hotel
8,3
85 €
Vezi toate ofertele
Clayton Hotel Dublin Airport
Clayton Hotel Dublin Airport
8,5
63 €
Vezi toate ofertele
The Plaza Hotel
The Plaza Hotel
7,1
68 €
Vezi toate ofertele
Red Cow Moran Hotel
Red Cow Moran Hotel
8,0
75 €
Vezi toate ofertele
Radisson Blu St. Helen's Hotel, Dublin
Radisson Blu St. Helen's Hotel, Dublin
8,2
123 €
Vezi toate ofertele

Lucruri de făcut în Dublin

James Joyce Tower and Museum
Dublin City Gallery The Hugh Lane
Rathfarnham Castle

Există hoteluri disponibile în apropiere de James Joyce Tower and Museum?

Dacă plănuiești o călătorie în Dublin și vrei să te cazezi la unul dintre cele 12 hoteluri din zona James Joyce Tower and Museum așteaptă-te la un preț de aproximativ 142 €/noapte. Acest preț fluctuează în funcție de perioada anului. În timpul lunii octombrie (sezonul de vârf) prețurile sunt în jur de 144 €/noapte, dar dacă plănuiești să ajungi aici în mai (sezonul scăzut), prețul mediu se apropie în mod normal de 131 €/noapte. Hotelurile din apropiere de James Joyce Tower and Museum sunt, de obicei, cu 114% mai scumpe decât prețul mediu al hotelurilor din Dublin, care este 124 €.

Hoteluri în apropiere de James Joyce Tower and Museum

Cât costă hotelurile din zona Dublin City Gallery The Hugh Lane?

În apropiere de Dublin City Gallery The Hugh Lane, în Dublin sunt disponibile 12 hoteluri . Prețul mediu în apropiere de Dublin City Gallery The Hugh Lane este de 78 €/noapte, dar acesta poate varia în funcție de mulți factori, printre care perioada anului. În sezonul de vârf (octombrie), în care Dublin City Gallery The Hugh Lane se bucură de cea mai mare popularitate, prețul mediu este de 144 €/noapte, în vreme ce în sezonul scăzut (mai), 131 €/noapte. Hotelurile din apropiere de Dublin City Gallery The Hugh Lane sunt, de obicei, cu 158% mai ieftine decât prețul mediu al hotelurilor din Dublin, care este 124 €.

Hoteluri în apropiere de Dublin City Gallery The Hugh Lane

Există hoteluri disponibile în apropiere de Rathfarnham Castle?

Există 12 hoteluri în apropiere de Rathfarnham Castle, care au un preț mediu de 68 € pe noapte. Prețurile hotelurile variază în funcție de mai mulți factori, precum perioada anului. Sezonul de vârf în această zonă este octombrie, perioadă în care prețul hotelurilor din zona Rathfarnham Castle este de 144 €/noapte. Sezonul scăzut este mai, timp în care prețurile costă, în general, în jur de 131 €/noapte. Hotelurile din apropiere de Rathfarnham Castle sunt, de obicei, cu 182% mai ieftine decât prețul mediu al hotelurilor din Dublin, care este 124 €.

Hoteluri în apropiere de Rathfarnham Castle

Hoteluri populare în Dublin

Rezervă o cameră într-unul dintre hotelurile favorite de pe momondo, în orașele populare din Dublin cities

Cazează-te în aceste orașe din Dublin

Cauți o escapadă în Dublin? Vezi care sunt ofertele la hotelurile din orașele regiunii.

Sfaturi de călătorie în Dublin

Primește sfaturi importante pentru călătoria ta în Dublin, aruncând o privire peste aceste răspunsuri la întrebările frecvente

Ce este considerată a fi o ofertă bună de hotel în Dublin?

Cei care caută o ofertă bună pentru o cameră de hotel în Dublin ar putea lua în calcul hotelurile din Dublin, care este în general cel mai ieftin oraș din punct de vedere al cazării. Dacă nu te interesează acest oraș în mod special, ține minte că un preț mai mic de 129 €/noapte poate fi considerat o ofertă bună pentru în Dublin.

Care sunt cele mai bune hoteluri din Dublin?

Conform evaluărilor oferite de utilizatorii momondo, cu o notă de 100, cel mai apreciat hotel din Dublin este City Studios & Apartments (amplasat în Dublin). Al doilea cel mai apreciat hotel din Dublin este The Lodge, care se află în Brittas și căruia i s-a oferit o notă de 93. Al treilea hotel este 90 din Tallaght, cu o notă de Clarendon.


Ia în calcul să te cazezi în altă parte în Republica Irlanda

Dacă ai nevoie de mai multă inspirație pentru călătoria ta, aruncă o privire peste cele mai populare regiuni din Republica Irlanda