Zboruri ieftine din Zürich către Singapore

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Informații despre zborurile din Zürich către Singapore

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Zürich către Singapore

Cel mai scurt timp de zbor

12h 10m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Zürich către Singapore durează 12h 10m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Zürich către Singapore.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Zürich către Singapore

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Singapore?

Mai. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Zürich către Singapore este mai. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Zürich - Singapore?

Cu 60 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Zürich către Singapore este cu aproximativ 60 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Zürich în Singapore?

Din septembrie 2023, 6 zboruri operează săptămânal cu plecare din Zürich către Singapore. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 10:00, cu 77% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Zürich către Singapore?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 47 zboruri pe săptămână din Zürich către Singapore. luni este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 15% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Zurich și Singapore Internațional Changi cu avionul?

  Singapore Internațional Changi se află la 10292,2 km distanță de Zurich.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Zurich - Aeroportul Singapore Internațional Changi?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Zurich - Aeroportul Singapore Internațional Changi sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Zurich - Aeroportul Singapore Internațional Changi?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Aeroportul Zurich - Aeroportul Singapore Internațional Changi.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Singapore Internațional Changi?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Singapore Internațional Changi pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Singapore Internațional Changi. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Zürich în Singapore?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Zürich în Singapore.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Zürich în Singapore cu politici de rezervare flexibilă?

momondo îți poate afișa doar zborurile Zürich - Singapore care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Zürich în Singapore?

După ce ai realizat o căutare pentru zborurile din Zürich în Singapore, momondo te ajută să îl găsești pe cel mai potrivit oferindu-ți o serie de filtre utile. Poți alege să ți se afișeze doar anumite zboruri, filtrate în funcție de factori precum compania aeriană, aeroportul, prețul, tipul de avion, metoda de plată etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Zürich în Singapore. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Singapore, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Zürich - Singapore și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Singapore

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.