Zboruri ieftine din Viena către Vilnius

1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 8/10
Du 15/10

Informații despre zborurile din Viena către Vilnius

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Viena către Vilnius

Cel mai scurt timp de zbor

1h 40m

Zboruri directe

Ma, Mi, Jo, Vi, Sâ și Du
Cel mai rapid zbor din Viena către Vilnius durează 1h 40m.
Zborurile directe pleacă marți, miercuri, joi, Vineri, sâmbătă și duminică din Viena către Vilnius. Compania aeriană care operează zboruri directe este airBaltic..

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Viena către Vilnius

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Vilnius?

Mai. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Viena către Vilnius este mai. Cea mai scumpă este aprilie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Viena - Vilnius?

Cu 47 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Viena către Vilnius este cu aproximativ 47 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Viena către Vilnius?

Începând cu octombrie 2023, 2 zboruri decolează din Viena și aterizează în Vilnius în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este luni, cu 50% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Viena Vienna Intl și Vilnius cu avionul?

  Vilnius se află la 946,7 km distanță de Viena Vienna Intl.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Viena Vienna Intl - Aeroportul Vilnius?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Viena Vienna Intl - Aeroportul Vilnius sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Viena Vienna Intl - Aeroportul Vilnius?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Aeroportul Viena Vienna Intl - Aeroportul Vilnius.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Vilnius?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Vilnius pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Vilnius. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Viena în Vilnius?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Viena în Vilnius. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Viena în Vilnius cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Viena în Vilnius de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Viena în Vilnius?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Viena în Viena. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Viena în Vilnius. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo oferă alerte de preț pentru zborurile din Viena în Vilnius. După realizarea unei căutări pe această pagină, ar trebui să îți apară funcționalitatea alertei. Pentru a o activa, trebuie doar să ne oferi adresa de e-mail, iar noi te vom anunța instant când apare se modifică prețul.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Vilnius

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.