Întrebări frecvente

Zboruri ieftine din Aeroportul Veneţia Marco Polo către Aeroportul Milano-Malpensa

1 adult
De unde?
În?
Ma 27/2
Ma 5/3
„Anul acesta, momondo a ieșit pe locul 1 în rândul website-urilor care compară bilete de avion.”
Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023

Informații despre zborurile din Aeroportul Veneţia Marco Polo către Aeroportul Milano-Malpensa
(VCE - MXP)

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Aeroportul Veneţia Marco Polo către Aeroportul Milano-Malpensa

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Aeroportul Veneţia Marco Polo către Aeroportul Milano-Malpensa. Nu există rute de zbor populare din Aeroportul Veneţia Marco Polo către Aeroportul Milano-Malpensa.

 • Ce distanță este între Veneţia Marco Polo și Milano-Malpensa cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Veneţia Marco Polo și Milano-Malpensa este 281,2 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Veneţia Marco Polo - Aeroportul Milano-Malpensa?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Veneţia Marco Polo - Aeroportul Milano-Malpensa sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Veneţia Marco Polo - Aeroportul Milano-Malpensa?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Veneţia Marco Polo - Aeroportul Milano-Malpensa.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Milano-Malpensa?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Milano-Malpensa pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Milano-Malpensa. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


 • Cum pot să primesc Alerte de preț pentru zborurile din Aeroportul Veneţia Marco Polo către Aeroportul Milano-Malpensa?

  Caută oferte la zboruri din Aeroportul Veneţia Marco Polo către Aeroportul Milano-Malpensa. În timp ce vizualizezi ofertele, vei avea opțiunea de a crea o Alertă de preț.

 • Cum pot să economisesc bani pe zborurile din Aeroportul Veneţia Marco Polo către Aeroportul Milano-Malpensa cu momondo?

  Cu funcționalitatea „Prognoza prețului” te poți folosi de inteligența artificială pentru a afla dacă e mai bine să rezervi imediat sau să aștepți o scădere de preț. Cu ajutorul „Calendarului de prețuri” poți alege în mod strategic cele mai bune zile de zbor pentru a economisi bani. “Explorează” îți prezintă în linii mari cât costă să zbori dintr-un oraș sau aeroport anume către orice destinație. Conținutul de pe blogul „Descoperă” este o opțiune excelentă atunci când ai nevoie de inspirație de călătorii și sfaturi despre cum să economisești bani, în vreme ce „Alertele de preț” te anunță când apar schimbări de preț pentru ca tu să rezervi în cel mai bun moment.

 • Cum găsește momondo prețurile la biletele de avion?

  Comparăm prețurile a peste 700 de competitori pentru a te ajuta să îl găsești pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Suntem prezenți în peste 30 de piețe din întreaga lume, oferindu-ți acces la o gamă largă de ofertele și prețuri. Planifică-ți călătoria folosind momondo și descoperă opțiunile pe care le ai de la numeroase companii aeriene și agenții de turism online.


Zboruri similare rutei Aeroportul Veneţia Marco Polo - Aeroportul Milano-Malpensa

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei Aeroportul Veneţia Marco Polo - Aeroportul Milano-Malpensa.

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Venetia în Milano?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Venetia în Milano.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Venetia în Milano cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Venetia în Milano de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Venetia în Milano?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Venetia în Milano.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Venetia în Milano. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo oferă alerte de preț pentru zborurile din Venetia în Milano. După realizarea unei căutări pe această pagină, ar trebui să îți apară funcționalitatea alertei. Pentru a o activa, trebuie doar să ne oferi adresa de e-mail, iar noi te vom anunța instant când apare se modifică prețul.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Aeroportul Milano-Malpensa

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi zboruri pe momondo
Cele mai mari companii, cele mai bune prețuri
Cele mai mari companii, cele mai bune prețuri
Caută pe 100 de site-uri de călătorie pentru a compara prețurile.
Filtru pentru ceea ce dorești
Filtru pentru ceea ce dorești
Wi-Fi gratuit? Escală? Personalizează-ți instant rezultatele.
Gratuit și independent
Gratuit și independent
Complet gratuit. Fără taxe sau comisioane ascunse.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Zbor către Aeroportul Veneţia Marco Polo
1 adult
Ma 27/2
Ma 5/3
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo