Zboruri ieftine din Paris către Colombo

1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 26/9
Ma 3/10

Informații despre zborurile din Paris către Colombo

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Paris către Colombo

Cel mai scurt timp de zbor

10h 15m

Zboruri directe

Mi, Vi și Du
Cel mai rapid zbor din Paris către Colombo durează 10h 15m.
Zborurile directe pleacă miercuri, Vineri și duminică din Paris către Colombo. Compania aeriană care operează zboruri directe este SriLankan Airlines..

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Paris către Colombo

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Colombo?

Mai. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Paris către Colombo este mai. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Paris - Colombo?

Cu 51 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Paris către Colombo este cu aproximativ 51 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Paris către Colombo?

Începând cu septembrie 2023, 3 zboruri decolează din Paris și aterizează în Colombo în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este miercuri, cu 33% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Paris și Colombo cu avionul?

  Între Paris și Colombo este o distanță de Colombo.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Paris - Colombo?

  Prețurile pentru zboruri din Paris - Colombo sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Paris - Colombo?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Paris - Colombo.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Colombo?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Colombo pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Colombo. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Paris în Colombo?

Atunci când ți se oferă numeroase opțiuni de la companii de turism și aeriene de renume, să găsești zborul potrivit din Paris în Colombo este cât se poate de simplu și rapid. Poți filtra apoi rutele pentru a vedea care este cea care ți se potrivește cel mai bine, și asta-i exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești zboruri în Colombo, economisindu-ți timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Paris în Colombo cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Paris în Colombo de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Paris în Colombo?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Paris în Paris. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Paris în Colombo. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo oferă alerte de preț pentru zborurile din Paris în Colombo. După realizarea unei căutări pe această pagină, ar trebui să îți apară funcționalitatea alertei. Pentru a o activa, trebuie doar să ne oferi adresa de e-mail, iar noi te vom anunța instant când apare se modifică prețul.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Colombo

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.