Zboruri ieftine din Oslo către Vilnius

1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 26/9
Ma 3/10

Informații despre zborurile din Oslo către Vilnius

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Oslo către Vilnius

Cel mai scurt timp de zbor

1h 45m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Oslo către Vilnius durează 1h 45m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Oslo către Vilnius.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Oslo către Vilnius

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Vilnius?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Oslo către Vilnius este ianuarie. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Oslo - Vilnius?

Cu 38 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Oslo către Vilnius este cu aproximativ 38 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Oslo către Vilnius?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 2 zboruri pe săptămână din Oslo către Vilnius. luni este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 50% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Oslo și Vilnius cu avionul?

  Un zbor din Oslo în Vilnius traversează aproximativ 1044,1 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Oslo - Aeroportul Vilnius?

  Prețurile pentru zboruri din Oslo - Aeroportul Vilnius sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Oslo - Aeroportul Vilnius?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Oslo - Aeroportul Vilnius.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Vilnius?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Vilnius pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Oslo în Vilnius?

Găsirea de zboruri bune Oslo - Vilnius pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Vilnius care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Oslo în Vilnius cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Oslo în Vilnius pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Oslo în Vilnius?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Oslo în Vilnius.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Oslo în Vilnius. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo oferă alerte de preț pentru zborurile din Oslo în Vilnius. După realizarea unei căutări pe această pagină, ar trebui să îți apară funcționalitatea alertei. Pentru a o activa, trebuie doar să ne oferi adresa de e-mail, iar noi te vom anunța instant când apare se modifică prețul.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Vilnius

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.