Zboruri ieftine din Munchen către Singapore

1 adult
Economic
De unde?
În?
Mi 4/10
Mi 11/10

Informații despre zborurile din Munchen către Singapore

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Munchen către Singapore

Cel mai scurt timp de zbor

11h 40m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Munchen către Singapore durează 11h 40m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Munchen către Singapore.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Munchen către Singapore

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Singapore?

Mai. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Munchen către Singapore este mai. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Munchen - Singapore?

Cu 59 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Munchen către Singapore este cu aproximativ 59 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Munchen în Singapore?

Din septembrie 2023, 8 zboruri pleacă în fiecare săptămână din Munchen către Singapore. 11:00 este cel mai frecvent moment de plecare; 80% dintre zboruri decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Munchen către Singapore?

Începând cu septembrie 2023, 56 zboruri decolează din Munchen și aterizează în Singapore în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este luni, cu 14% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Franz J Strauss Munchen și Singapore Internațional Changi cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Franz J Strauss Munchen și Singapore Internațional Changi este 10060,9 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Franz J Strauss Munchen - Aeroportul Singapore Internațional Changi?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Franz J Strauss Munchen - Aeroportul Singapore Internațional Changi sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Franz J Strauss Munchen - Aeroportul Singapore Internațional Changi?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Aeroportul Franz J Strauss Munchen - Aeroportul Singapore Internațional Changi.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Singapore Internațional Changi?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Singapore Internațional Changi pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Aeroportul Singapore Internațional Changi); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Munchen în Singapore?

Atunci când ți se oferă numeroase opțiuni de la companii de turism și aeriene de renume, să găsești zborul potrivit din Munchen în Singapore este cât se poate de simplu și rapid. Poți filtra apoi rutele pentru a vedea care este cea care ți se potrivește cel mai bine, și asta-i exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești zboruri în Singapore, economisindu-ți timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Munchen în Singapore cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Munchen în Singapore de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Munchen în Singapore?

După ce ai realizat o căutare pentru zborurile din Munchen în Singapore, momondo te ajută să îl găsești pe cel mai potrivit oferindu-ți o serie de filtre utile. Poți alege să ți se afișeze doar anumite zboruri, filtrate în funcție de factori precum compania aeriană, aeroportul, prețul, tipul de avion, metoda de plată etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Munchen în Singapore. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Alerte de preț pentru zborurile din Munchen în Singapore sunt rapid și ușor de configurat cu momondo. Trebuie doar să realizezi o căutare și să apeși pe pictograma alertei. Atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Singapore

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.