Zboruri ieftine din Melbourne către Auckland

1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 28/9
Jo 5/10

Informații despre zborurile din Melbourne către Auckland

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Melbourne către Auckland

Cel mai scurt timp de zbor

2h 30m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Melbourne către Auckland durează 2h 30m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Melbourne către Auckland.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Melbourne către Auckland

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Auckland?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Melbourne către Auckland este februarie. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Melbourne - Auckland?

Cu 52 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Melbourne către Auckland este cu aproximativ 52 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Melbourne în Auckland?

Din septembrie 2023, 38 zboruri pleacă în fiecare săptămână din Melbourne către Auckland. 17:00 este cel mai frecvent moment de plecare; 45% dintre zboruri decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Melbourne către Auckland?

Începând cu septembrie 2023, 271 zboruri operează săptămânal din Melbourne către Auckland. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este Vineri, cu 17% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Melbourne și Auckland Intl cu avionul?

  Între Melbourne și Auckland Intl este o distanță de Auckland Intl.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Melbourne - Aeroportul Auckland Intl?

  Prețurile pentru zboruri din Melbourne - Aeroportul Auckland Intl sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Melbourne - Aeroportul Auckland Intl?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Melbourne - Aeroportul Auckland Intl.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Auckland Intl?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Auckland Intl pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Aeroportul Auckland Intl); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Melbourne în Auckland?

momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism pentru ca tu să găsești și să rezervi cea mai bună ofertă pentru zborul Melbourne - Auckland . Milioane de utilizatori folosesc cu încredere momondo în fiecare an, ceea ce înseamnă că ești pe mâini bune.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Melbourne în Auckland cu politici de rezervare flexibilă?

Da. momondo îți permite să selectezi și să evidențiezi zborurile din Auckland în Melbourne care să aibă această politică.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Melbourne în Auckland?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Melbourne în Auckland.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Melbourne în Auckland. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Alerte de preț pentru zborurile din Melbourne în Auckland sunt rapid și ușor de configurat cu momondo. Trebuie doar să realizezi o căutare și să apeși pe pictograma alertei. Atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Auckland

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.