Zboruri ieftine din Lisabona către São Tomé

1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 5/10
Jo 12/10

Informații despre zborurile din Lisabona către São Tomé

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Lisabona către São Tomé

Cel mai scurt timp de zbor

6h 15m

Zboruri directe

Ma și Sâ
Cel mai rapid zbor din Lisabona către São Tomé durează 6h 15m.
Zborurile directe pleacă marți și sâmbătă din Lisabona către São Tomé on. Companiile aeriene care operează zboruri directe sunt: TAP AIR PORTUGAL și STP Airways..

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Lisabona către São Tomé

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în São Tomé?

Octombrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Lisabona către São Tomé este octombrie. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Lisabona - São Tomé?

Cu 59 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Lisabona către São Tomé este cu aproximativ 59 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Lisabona în São Tomé?

Începând cu septembrie 2023, vor opera 1 zboruri pe zi din Lisabona către São Tomé. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 08:00, cu 100% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Lisabona către São Tomé?

Începând cu septembrie 2023, 7 zboruri operează săptămânal din Lisabona către São Tomé. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este sâmbătă, cu 43% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Lisabona Humberto Delgado și Sao Tome Is cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Lisabona Humberto Delgado și Sao Tome Is este 4560,7 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Sao Tome Is?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Sao Tome Is sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Sao Tome Is?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Sao Tome Is.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Sao Tome Is?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Sao Tome Is pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Sao Tome Is. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Lisabona în São Tomé?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Lisabona în São Tomé. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Lisabona în São Tomé cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Lisabona în São Tomé pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Lisabona în São Tomé?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Lisabona - São Tomé, momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Lisabona în São Tomé. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Sigur. momondo urmărește prețurile zborurilor Lisabona - São Tomé. Tu nu ai nevoie decât de o adresă de e-mail validă, iar noi ne ocupăm de restul; atât de simplu și rapid.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în São Tomé

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.