Zboruri ieftine din Kuala Lumpur către Bandar Seri Begawan

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Mi 7/6
Mi 14/6

Informații despre zborurile din Kuala Lumpur către Bandar Seri Begawan

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Kuala Lumpur către Bandar Seri Begawan

Cel mai scurt timp de zbor

2h 20m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Kuala Lumpur către Bandar Seri Begawan durează 2h 20m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Kuala Lumpur către Bandar Seri Begawan.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Kuala Lumpur către Bandar Seri Begawan

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Bandar Seri Begawan?

Martie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Kuala Lumpur către Bandar Seri Begawan este martie. Cea mai scumpă este aprilie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Kuala Lumpur - Bandar Seri Begawan?

Cu 59 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Kuala Lumpur către Bandar Seri Begawan este cu aproximativ 59 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Kuala Lumpur în Bandar Seri Begawan?

Din iunie 2023, 4 zboruri vor pleca din Kuala Lumpur către Bandar Seri Begawan în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 11:00, cu 30% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Kuala Lumpur către Bandar Seri Begawan?

Începând cu iunie 2023, sunt disponibile 28 zboruri pe săptămână din Kuala Lumpur către Bandar Seri Begawan. Vineri este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 21% dintre zboruri pleacă în această zi.

  • Ce distanță este între Kuala Lumpur și Bandar Seri Begawan Brunei Intl cu avionul?

    Kuala Lumpur și Bandar Seri Begawan Brunei Intl se află la 1480,3 km distanță.


De ce să folosești momondo?

momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism pentru ca tu să găsești și să rezervi cea mai bună ofertă pentru zborul Kuala Lumpur - Bandar Seri Begawan . Milioane de utilizatori folosesc cu încredere momondo în fiecare an, ceea ce înseamnă că ești pe mâini bune.

Poți găsi zboruri din Kuala Lumpur în Bandar Seri Begawan cu politici de rezervare flexibilă folosind formularul de căutare de mai sus și selectând filtrul special acestei caracteristici, care îți va evidenția apoi doar zborurile flexibile.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.