Zboruri ieftine din Frankfurt către San José, Provincia San José

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Informații despre zborurile din Frankfurt către San José, Provincia San José

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Frankfurt către San José, Provincia San José

Cel mai scurt timp de zbor

12h 00m

Zboruri directe

Ma, Jo și Sâ
Cel mai rapid zbor din Frankfurt către San José, Provincia San José durează 12h 00m.
Zborurile directe pleacă marți, joi și sâmbătă din Frankfurt către San José, Provincia San José. Compania aeriană care operează zboruri directe este Lufthansa..

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Frankfurt către San José, Provincia San José

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în San José, Provincia San José?

Mai. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Frankfurt către San José, Provincia San José este mai. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Frankfurt - San José, Provincia San José?

Cu 58 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Frankfurt către San José, Provincia San José este cu aproximativ 58 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Frankfurt către San José, Provincia San José?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 3 zboruri pe săptămână din Frankfurt către San José, Provincia San José. marți este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 33% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Frankfurt și San José Juan Santamaria Intl cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Frankfurt și San José Juan Santamaria Intl este 9351,8 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Frankfurt - Aeroportul San José Juan Santamaria Intl?

  Prețurile pentru zboruri din Frankfurt - Aeroportul San José Juan Santamaria Intl sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Frankfurt - Aeroportul San José Juan Santamaria Intl?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Frankfurt - Aeroportul San José Juan Santamaria Intl.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul San José Juan Santamaria Intl?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul San José Juan Santamaria Intl pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul San José Juan Santamaria Intl. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Frankfurt în San José?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Frankfurt în San José.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Frankfurt în San José cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Frankfurt în San José pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Frankfurt în San José?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Frankfurt - San José, momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Frankfurt în San José. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Sigur. momondo urmărește prețurile zborurilor Frankfurt - San José. Tu nu ai nevoie decât de o adresă de e-mail validă, iar noi ne ocupăm de restul; atât de simplu și rapid.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în San José, Provincia San José

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.