Zboruri ieftine din Dubai către Cebu City

1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 8/10
Du 15/10

Informații despre zborurile din Dubai către Cebu City

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Dubai către Cebu City

Cel mai scurt timp de zbor

8h 50m

Zboruri directe

Lu, Ma, Mi, Jo, Vi și Sâ
Cel mai rapid zbor din Dubai către Cebu City durează 8h 50m.
Zborurile directe pleacă luni, marți, miercuri, joi, Vineri și sâmbătă din Dubai către Cebu City. Compania aeriană care operează zboruri directe este Emirates..

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Dubai către Cebu City

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Cebu City?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Dubai către Cebu City este februarie. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Dubai - Cebu City?

Cu 60 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Dubai către Cebu City este cu aproximativ 60 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Dubai către Cebu City?

Începând cu octombrie 2023, 6 zboruri operează săptămânal din Dubai către Cebu City. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este luni, cu 17% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Dubai și Cebu City Mactan Intl cu avionul?

  Dubai și Cebu City Mactan Intl se află la 7377,1 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Dubai - Aeroportul Cebu City Mactan Intl?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Aeroportul Dubai - Aeroportul Cebu City Mactan Intl.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Dubai - Aeroportul Cebu City Mactan Intl?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Dubai - Aeroportul Cebu City Mactan Intl.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Cebu City Mactan Intl?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Cebu City Mactan Intl pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Aeroportul Cebu City Mactan Intl); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Zboruri către alte orașe din Filipine

Ți-ai pierdut interesul pentru Cebu City? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Filipine

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Dubai în Cebu City?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Dubai în Cebu City.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Dubai în Cebu City cu politici de rezervare flexibilă?

momondo îți poate afișa doar zborurile Dubai - Cebu City care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Dubai în Cebu City?

momondo te ajută să găsești cele mai bune zboruri din Dubai în Cebu City punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar zborurile corespunzătoare cerințelor tale. Astfel, poți filtra zboruri în funcție de numeroși factori, precum prețul, orele de decolare și de aterizare, aeroportul și compania aeriană.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Dubai în Cebu City. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo oferă alerte de preț pentru zborurile din Dubai în Cebu City. După realizarea unei căutări pe această pagină, ar trebui să îți apară funcționalitatea alertei. Pentru a o activa, trebuie doar să ne oferi adresa de e-mail, iar noi te vom anunța instant când apare se modifică prețul.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Cebu City

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.