Zboruri ieftine din Dempasar către Hong Kong

1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 28/9
Jo 5/10

Informații despre zborurile din Dempasar către Hong Kong

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Dempasar către Hong Kong

Cel mai scurt timp de zbor

4h 40m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Dempasar către Hong Kong durează 4h 40m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Dempasar către Hong Kong.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Dempasar către Hong Kong

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Hong Kong?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Dempasar către Hong Kong este februarie. Cea mai scumpă este aprilie.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Dempasar în Hong Kong?

Din septembrie 2023, 3 zboruri vor pleca din Dempasar către Hong Kong în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 15:00, cu 80% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Dempasar către Hong Kong?

Începând cu septembrie 2023, 24 zboruri operează săptămânal din Dempasar către Hong Kong. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este luni, cu 17% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Dempasar Bali Ngurah Rai și Hong Kong Intl cu avionul?

  Dempasar Bali Ngurah Rai și Hong Kong Intl se află la 3447,4 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Dempasar Bali Ngurah Rai - Aeroportul Hong Kong Intl?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Dempasar Bali Ngurah Rai - Aeroportul Hong Kong Intl sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Dempasar Bali Ngurah Rai - Aeroportul Hong Kong Intl?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Dempasar Bali Ngurah Rai - Aeroportul Hong Kong Intl.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Hong Kong Intl?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Hong Kong Intl pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Hong Kong Intl. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Dempasar în Hong Kong?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Dempasar în Hong Kong. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Dempasar în Hong Kong cu politici de rezervare flexibilă?

Poți găsi zboruri din Dempasar în Hong Kong cu politici de rezervare flexibilă folosind formularul de căutare de mai sus și selectând filtrul special acestei caracteristici, care îți va evidenția apoi doar zborurile flexibile.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Dempasar în Hong Kong?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Dempasar - Hong Kong, momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Dempasar în Hong Kong. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Hong Kong, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Dempasar - Hong Kong și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Hong Kong

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.