Zboruri ieftine din Cusco către Lima

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Informații despre zborurile din Cusco către Lima

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Cusco către Lima

Cel mai scurt timp de zbor

1h 20m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Cusco către Lima durează 1h 20m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Cusco către Lima.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Cusco către Lima

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Lima?

Decembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Cusco către Lima este decembrie. Cea mai scumpă este mai.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Cusco - Lima?

Cu 48 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Cusco către Lima este cu aproximativ 48 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Cusco în Lima?

Din septembrie 2023, 18 zboruri operează săptămânal cu plecare din Cusco către Lima. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 15:00, cu 50% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Cusco către Lima?

Începând cu septembrie 2023, 126 zboruri decolează din Cusco și aterizează în Lima în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este luni, cu 19% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Cusco Velazco Astete și Lima J Chavez Intl cu avionul?

  Între Cusco Velazco Astete și Lima J Chavez Intl este o distanță de Lima J Chavez Intl.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Cusco Velazco Astete - Aeroportul Lima J Chavez Intl?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Cusco Velazco Astete - Aeroportul Lima J Chavez Intl sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Cusco Velazco Astete - Aeroportul Lima J Chavez Intl?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Cusco Velazco Astete - Aeroportul Lima J Chavez Intl.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Lima J Chavez Intl?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Lima J Chavez Intl pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Cusco în Lima?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Cusco în Lima. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Cusco în Lima cu politici de rezervare flexibilă?

momondo îți poate afișa doar zborurile Cusco - Lima care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Cusco în Lima?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Cusco în Cusco. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Cusco în Lima. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo poate urmări prețurile zborurilor Cusco - Lima, trimițându-ți un mail când apar modificări. Realizează o căutare și configurează o alertă de preț pentru care nu îți vom cere decât adresa de e-mail.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Lima

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.