Zboruri ieftine din Bruxelles către Aeroportul Milano-Malpensa

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Informații despre zborurile din Bruxelles către Aeroportul Milano-Malpensa

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Bruxelles către Aeroportul Milano-Malpensa

Cel mai scurt timp de zbor

1h 25m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Bruxelles către Aeroportul Milano-Malpensa durează 1h 25m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Bruxelles către Aeroportul Milano-Malpensa.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Bruxelles către Aeroportul Milano-Malpensa

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Aeroportul Milano-Malpensa?

Octombrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Bruxelles către Aeroportul Milano-Malpensa este octombrie. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Bruxelles - Aeroportul Milano-Malpensa?

Cu 46 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Bruxelles către Aeroportul Milano-Malpensa este cu aproximativ 46 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Bruxelles în Aeroportul Milano-Malpensa?

Din septembrie 2023, 2 zboruri vor pleca din Bruxelles către Aeroportul Milano-Malpensa în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 05:00, cu 82% din zborurile zilnice decolând dimineața.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Bruxelles către Aeroportul Milano-Malpensa?

Începând cu septembrie 2023, 15 zboruri decolează din Bruxelles și aterizează în Aeroportul Milano-Malpensa în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este luni, cu 27% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Bruxelles și Milano-Malpensa cu avionul?

  Distanța dintre Bruxelles și Milano-Malpensa este de aproximativ 664,3 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Bruxelles - Aeroportul Milano-Malpensa?

  Prețurile pentru zboruri din Bruxelles - Aeroportul Milano-Malpensa sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Bruxelles - Aeroportul Milano-Malpensa?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Bruxelles - Aeroportul Milano-Malpensa.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Milano-Malpensa?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Milano-Malpensa pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Aeroportul Milano-Malpensa); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Zboruri similare rutei Bruxelles - Aeroportul Milano-Malpensa

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei Bruxelles - Aeroportul Milano-Malpensa.

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Bruxelles în Milano?

Atunci când ți se oferă numeroase opțiuni de la companii de turism și aeriene de renume, să găsești zborul potrivit din Bruxelles în Milano este cât se poate de simplu și rapid. Poți filtra apoi rutele pentru a vedea care este cea care ți se potrivește cel mai bine, și asta-i exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești zboruri în Milano, economisindu-ți timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Bruxelles în Milano cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Bruxelles în Milano pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Bruxelles în Milano?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Bruxelles - Milano, momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Bruxelles în Milano. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo oferă alerte de preț pentru zborurile din Bruxelles în Milano. După realizarea unei căutări pe această pagină, ar trebui să îți apară funcționalitatea alertei. Pentru a o activa, trebuie doar să ne oferi adresa de e-mail, iar noi te vom anunța instant când apare se modifică prețul.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Aeroportul Milano-Malpensa

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.