Zboruri ieftine din Aeroportul Bruxelles-National către Ouagadougou

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 13/6
Ma 20/6

Informații despre zborurile din Aeroportul Bruxelles-National către Ouagadougou

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Aeroportul Bruxelles-National către Ouagadougou

Cel mai scurt timp de zbor

5h 15m

Zboruri directe

Lu, Mi, Jo, Sâ și Du
Cel mai rapid zbor din Aeroportul Bruxelles-National către Ouagadougou durează 5h 15m.
Zborurile directe pleacă luni, miercuri, joi, sâmbătă și duminică din Aeroportul Bruxelles-National către Ouagadougou. Compania aeriană care operează zboruri directe este Air Canada..

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Aeroportul Bruxelles-National către Ouagadougou

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Ouagadougou?

Noiembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Aeroportul Bruxelles-National către Ouagadougou este noiembrie. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Aeroportul Bruxelles-National - Ouagadougou?

Cu 27 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Aeroportul Bruxelles-National către Ouagadougou este cu aproximativ 27 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Aeroportul Bruxelles-National în Ouagadougou?

Din iunie 2023, 2 zboruri pleacă în fiecare săptămână din Aeroportul Bruxelles-National către Ouagadougou. 09:00 este cel mai frecvent moment de plecare; 100% dintre zboruri decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Aeroportul Bruxelles-National către Ouagadougou?

Începând cu iunie 2023, numărul de zboruri disponibile între Aeroportul Bruxelles-National și Ouagadougou este de 14 pe săptămână. Cea mai frecventă zi de plecare este luni - 36% dintre zborurile săptămânale decolează în această zi.

  • Ce distanță este între Bruxelles-National și Ouagadougou cu avionul?

    Un zbor din Bruxelles-National în Ouagadougou traversează aproximativ 4316,6 km.


Zboruri similare rutei Aeroportul Bruxelles-National - Ouagadougou

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei Aeroportul Bruxelles-National - Ouagadougou.

De ce să folosești momondo?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Bruxelles în Ouagadougou.

momondo îți poate afișa doar zborurile Bruxelles - Ouagadougou care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.