Zboruri ieftine din Aeroportul Bruxelles-National către Luxemburg

1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 28/9
Jo 5/10

Informații despre zborurile din Aeroportul Bruxelles-National către Luxemburg

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Aeroportul Bruxelles-National către Luxemburg

Cel mai scurt timp de zbor

2h 15m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Aeroportul Bruxelles-National către Luxemburg durează 2h 15m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Aeroportul Bruxelles-National către Luxemburg.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Aeroportul Bruxelles-National către Luxemburg

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Luxemburg?

Septembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Aeroportul Bruxelles-National către Luxemburg este septembrie. Cea mai scumpă este aprilie.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Aeroportul Bruxelles-National în Luxemburg?

Începând cu septembrie 2023, vor opera 2 zboruri pe zi din Aeroportul Bruxelles-National către Luxemburg. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 12:00, cu 50% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Aeroportul Bruxelles-National către Luxemburg?

Începând cu septembrie 2023, numărul de zboruri disponibile între Aeroportul Bruxelles-National și Luxemburg este de 14 pe săptămână. Cea mai frecventă zi de plecare este luni - 14% dintre zborurile săptămânale decolează în această zi.

 • Ce distanță este între Bruxelles-National și Luxembourg cu avionul?

  Bruxelles-National și Luxembourg se află la 184,9 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Bruxelles-National - Aeroportul Luxembourg?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Bruxelles-National - Aeroportul Luxembourg sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Bruxelles-National - Aeroportul Luxembourg?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Bruxelles-National - Aeroportul Luxembourg.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Luxembourg?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Luxembourg pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Aeroportul Luxembourg); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Zboruri similare rutei Aeroportul Bruxelles-National - Luxemburg

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei Aeroportul Bruxelles-National - Luxemburg.

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Bruxelles în Luxemburg?

Găsirea de zboruri bune Bruxelles - Luxemburg pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Luxemburg care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Bruxelles în Luxemburg cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Bruxelles în Luxemburg pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Bruxelles în Luxemburg?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Bruxelles în Luxemburg.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Bruxelles în Luxemburg. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Luxemburg, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Bruxelles - Luxemburg și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Luxemburg

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.