Zboruri ieftine din Aeroportul Bruxelles-National către Milano Aeroportul Internațional Milano-Malpensa

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 23/9
Jo 30/9

Informații despre zborurile din Aeroportul Bruxelles-National către Milano Aeroportul Internațional Milano-Malpensa

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Aeroportul Bruxelles-National către Milano Aeroportul Internațional Milano-Malpensa
Cel mai scurt timp de zbor1h 30mCel mai rapid zbor din Aeroportul Bruxelles-National către Milano Aeroportul Internațional Milano-Malpensa durează 1h 30m.
Zboruri directeMiZborurile directe pleacă miercuri din Aeroportul Bruxelles-National către Milano Aeroportul Internațional Milano-Malpensa. Companiile aeriene care operează zboruri directe sunt: Hainan Airlines, Brussels Airlines și Air Canada.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Aeroportul Bruxelles-National către Milano Aeroportul Internațional Milano-Malpensa

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Milano Aeroportul Internațional Milano-Malpensa?

ianuarie

Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Aeroportul Bruxelles-National către Milano Aeroportul Internațional Milano-Malpensa este ianuarie. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Aeroportul Bruxelles-National - Milano Aeroportul Internațional Milano-Malpensa?

Cu 60 de zile zile înainte

Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Aeroportul Bruxelles-National către Milano Aeroportul Internațional Milano-Malpensa este cu aproximativ 60 de zile înainte de plecare.


  • Ce distanță este între Bruxelles-National și Milano Aeroportul Internațional Milano-Malpensa cu avionul?

    Un zbor din Bruxelles-National în Milano Aeroportul Internațional Milano-Malpensa traversează aproximativ 664,3 km.