Zboruri ieftine din Beijing către Shanghai

1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 5/10
Jo 12/10

Informații despre zborurile din Beijing către Shanghai

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Beijing către Shanghai

Cel mai scurt timp de zbor

1h 45m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Beijing către Shanghai durează 1h 45m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Beijing către Shanghai.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Beijing către Shanghai

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Beijing în Shanghai?

Din septembrie 2023, 28 zboruri vor pleca din Beijing către Shanghai în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 19:00, cu 36% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Beijing către Shanghai?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 201 zboruri pe săptămână din Beijing către Shanghai. marți este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 16% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Beijing și Shanghai cu avionul?

  Beijing și Shanghai se află la 1069,6 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Beijing - Shanghai?

  Prețurile pentru zboruri din Beijing - Shanghai sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Beijing - Shanghai?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Beijing - Shanghai.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Shanghai?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Shanghai pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


Zboruri către alte orașe din China

Ți-ai pierdut interesul pentru Shanghai? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din China

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Beijing în Shanghai?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Beijing în Shanghai.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Beijing în Shanghai cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Beijing în Shanghai pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Beijing în Shanghai?

momondo te ajută să găsești cele mai bune zboruri din Beijing în Shanghai punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar zborurile corespunzătoare cerințelor tale. Astfel, poți filtra zboruri în funcție de numeroși factori, precum prețul, orele de decolare și de aterizare, aeroportul și compania aeriană.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Beijing în Shanghai. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Shanghai, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Beijing - Shanghai și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Shanghai

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.