Zboruri ieftine din Barcelona către Amsterdam

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Informații despre zborurile din Barcelona către Amsterdam

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Barcelona către Amsterdam

Cel mai scurt timp de zbor

2h 10m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Barcelona către Amsterdam durează 2h 10m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Barcelona către Amsterdam.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Barcelona către Amsterdam

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Amsterdam?

Noiembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Barcelona către Amsterdam este noiembrie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Barcelona - Amsterdam?

Cu 60 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Barcelona către Amsterdam este cu aproximativ 60 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Barcelona în Amsterdam?

Începând cu septembrie 2023, vor opera 51 zboruri pe zi din Barcelona către Amsterdam. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 12:00, cu 44% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Barcelona către Amsterdam?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 362 zboruri pe săptămână din Barcelona către Amsterdam. Vineri este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 17% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Barcelona și Amsterdam Schiphol cu avionul?

  Barcelona și Amsterdam Schiphol se află la 1238,2 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Barcelona - Aeroportul Amsterdam Schiphol?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Barcelona - Aeroportul Amsterdam Schiphol.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Barcelona - Aeroportul Amsterdam Schiphol?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Barcelona - Aeroportul Amsterdam Schiphol.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Amsterdam Schiphol?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Amsterdam Schiphol pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Amsterdam Schiphol. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Barcelona în Amsterdam?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Barcelona în Amsterdam.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Barcelona în Amsterdam cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Barcelona în Amsterdam pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Barcelona în Amsterdam?

După ce ai realizat o căutare pentru zborurile din Barcelona în Amsterdam, momondo te ajută să îl găsești pe cel mai potrivit oferindu-ți o serie de filtre utile. Poți alege să ți se afișeze doar anumite zboruri, filtrate în funcție de factori precum compania aeriană, aeroportul, prețul, tipul de avion, metoda de plată etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Barcelona în Amsterdam. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Alerte de preț pentru zborurile din Barcelona în Amsterdam sunt rapid și ușor de configurat cu momondo. Trebuie doar să realizezi o căutare și să apeși pe pictograma alertei. Atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Amsterdam

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.