Feedback

Dacă ai o întrebare sau dacă vrei să ne lași un feedback, te rugăm să vizitezi pagina noastră de Ajutor.

Dacă întrebarea ta nu își are răspunsul în secțiunea Ajutor, te rugăm să contactezi pe feedback@momondo.com.

Platforma online a Comisiei UE pentru rezolvarea conflictelor: www.ec.europa.eu/consumers/odr

Cazare

Conținutul afișat pe momondo referitor la hoteluri provine de la KAYAK. Așadar, dacă ești proprietarul unei structuri de cazare, managerul unui hotel sau oferi orice tip de cazare și dorești ca proprietatea ta să fie listată pe momondo, te rugăm să vizitezi pagina referitoare la proprietarii de hoteluri de pe KAYAK. Aceeași procedură se aplică dacă dorești să modifici informații referitoare la o proprietate deja listată.

Joburi la momondo

Dacă vrei să ni te alături, ajutându-ne să deschidem și mai mult lumea, vizitează pagina noastră de job-uri.

Presă

Dacă ne contactezi în legătură cu aparițiile în media sau cu orice întrebare legată de relațiile publice, vizitează pagina noastră de presă.

Programul de afiliere

Dacă ești un publisher și ești interesant de Programul de Afiliere momondo, te rugăm să vizitezi pagina noastră de afiliere pentru mai multe informații.

Publicitate și vânzări

Dacă te interesează să te promovezi și vrei să cunoști opțiunile de vânzare media pe care le propunem, scrie-ne un mail la bdcontact@kayak.com.

Listat pe momondo

Dacă ești o companie aeriană sau o agenție online de turism și vrei să apari în rezultatele de căutare momondo, te rugăm să ne scrii la adresa bdcontact@kayak.com

Parteneriate

Dacă reprezinți o organizație, o platformă comercială, un canal media sau ești un influencer interesat de oportunități de colaborare cu momondo, te rugăm să ne scrii la adresa brandpartnerships@kayak.com