Zboruri ieftine spre Toronto Canada

Bilete de avion Toronto de la
 • 620 EUR de persoană

Despre Toronto

.

Sus sau jos, vechi sau nou? Dacă îți place aventura, urcă-te până în vârful celei mai emblematice clădiri ale orașului Toronto, Turnul CN, și mergi pe marginea punții de observație, chiar pe margine, sunt 300 de metri până jos. Bucură-te de priveliște. Preferi ceva mai traditional și nepretențios? Cartierul Distillery District (Vechii Distilerii) este încărat de istorie și te invită să îi descoperi preparatele gastronomice rafinate.

Peste o treime din populația orașului Toronto s-a născut în afara Canadei, orașul Toronto fiind unul din cele mai diverse din lume.

Arome de pâine proaspătă, ciocolată caldă și bere neagră se răspândesc pe străzile pietruite. Plimbă-te cu tramvaiul vechi prin cartierele etnice și coboară în Chinatown pentru a savura „dim sum” (găluște) sau la Ronscavelles pentru o „paczki” poloneză (gogoașă cu marmeladă). Seara, plimbă-te cu vaporașul pe ape și admiră priveliștea superbă a orașului luminat, înainte de a petrece o noapte memorabilă în barurile de pe docurile orașului Toronto.

Centrul orașului Torronto are o rețea de străzi pietonale subterane pentru perioada grea de iarnă când locuitorii au nevoie să se deplaseze la adăpost de vremea rea.

Cum este vremea în Toronto în octombrie?

 • Temperatură 7-14 °C
 • Zile fără ploaie 17-
 • Precipitații medii 41 mm
 • Zile cu zăpadă 0

Date demografice

 • Populație 2,6M
 • Oră locală :
 • Monedă Canadian Dollar

Care este nivelul prețurilor în Toronto?

Afișează mai mult

Restaurante

 • Restaurante ieftine: 10,17 EUR

Piață

 • Bere locală (sticla 0.5 litri): 2,48 EUR

Transport

 • Bilet 1 calatorie (Transport public): 2,37 EUR
 • Taxi (Tarif normal): 2,88 EUR

Sport și timp liber

 • Club Fitness, abonament lunar pentru 1 adult: 33,22 EUR
 • Cinema, 1 bilet: 10,17 EUR

Îmbrăcăminte și încălțăminte

 • 1 pereche de Jeans (Levis 501 sau similar): 53,96 EUR
 • 1 rochie de vara intr-un lant de magazine(Zara, H&M, ...): 37,29 EUR
 • 1 Pereche de Pantofi Nike pentru Alergat: 67,67 EUR
 • 1 Pereche de Pantofi din Piele pentru Bărbați: 99,9 EUR

Cele mai bune hoteluri din Toronto

Cele mai frumoase obiective turistice în Toronto

Despre Toronto

Orașul cel mai mare și mai divers din Canada oferă emoții supradimensionate vizitatorilor care doresc să se amestece și ei în peisaj. Rezervă un bilet de avion spre Toronto și experimentează mai mult decât te aștepți.

Încă din secolul al-19-lea, vizitatorii au urcat ca să vadă Cascada Niagara: 567,811 de litri de apă pe secundă care se prăbușesc în marele râu Niagara. Pentru mulți, orașul Toronto, situat în vecinătatea lacului Ontario, este mai mult decât un popas convenabil, însă, dacă apreciezi berea artizanală, mâncarea diversă, muzica underground și arta rafinată, Toronto este o destinație superbă pe care trebuie s-o vizitezi.

Aproape jumătate din populația din Toronto s-a născut în afara Canadei, așa că nu ar trebui să te surprindă să găsești un Chinatown înfloritor, un oraș Grecesc și o mică Italie. Cea mai intensă viață de noapte este în mica Portugalie, cu barurile sale micuțe și cu petrecerile care ajung pe străzi, iar în lunile de vară, parcă ești în inima neîmblănzită a orașului Lisabona. Între timp, cartierul central Cabbage Town este ocupat să reproducă atmosfera orașului Dublin, cu muzică live și bere Guinness care curge gârlă. Stai deoparte de ziua Sfântului Patrick, dacă nu vrei să petreci până la epuizare.

Apropo de petreceri, în anii recenți hipsterii au cucerit West Queen West, transformând un cartier al imigranților, muncitoresc, într-un centru al galeriilor, hotelurilor butic și al restaurantelor în care se gătește cu ingrediente de sezon. Hotelul Drake, cu galeria sa de artă separată, micul dejun comunitar cu clătite gratuite și petrecerile nocturne cu băutură, este binecunocut în cartier, atrăgând mulțimi de oameni frumoși, care știu să se distreze. De asemenea, vizitează Muzeul de Artă Canadiană Contemporană, MOCCA, cum îl numesc localnicii, care este un spațiu extraordinar, cu intrare liberă, unde petrecerile și artele vizuale topesc granița dintre galerie de artă și club de noapte.

Dacă toate astea îți par prea sofisticate, nu te îngrijora, Toronto oferă și distracție autentică și nepretențioasă. Orașul are mai mult de 50 de patinoare, unde poți să joci hockey alături de începători și, de asemenea, poți să explorezi insule pline de frumusețe. Petrece o după-amiază bucurându-te de priveliștea oferită de grădinile superbe și casele gigantice din cartierul Casa Loma, unde bogătașii vremurilor trecute și-au investit averile.

Apoi, numai după ce le-ai încercat pe acestea, dacă vrei să vizitezi cascada imensă, Niagara, ești binevenit!

Ne pare rău, această informație este valabilă numai în limba engleză.

Feedback
Cookies
momondo.ro foloseste cookies
Citește mai mult