Găsește cele mai ieftine zboruri către Wellington

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 26/6
Sâ 3/7

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Wellington?

 • Care este cel mai ieftin zbor către Wellington?

  În ultimele două săptămâni utilizatorii au rezervat oferte către Wellington, cu 172 lei/persoană (care este cu 98% mai ieftin decât prețul mediu către Wellington). Pentru a găsi cel mai mic preț, din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Wellington?

  Luna iulie este, în medie, cea mai ieftină pentru a zbura în Wellington din România, majoritatea prețurilor fiind de doar 4.651 lei. Dacă nu poți călători în timpul lunii iulie, atunci rezervă zboruri în Wellington din România pentru luna iunie. Zborurile către Wellington în iunie, deși nu sunt la fel de ieftine ca cele din iulie, au totuși un preț mediu de 4.718 lei.

 • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Wellington?

  Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Wellington. Dacă plănuiești un zbor în Wellington, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Aeroportul Paraparaumu (la 46 km de centrul orașului Wellington), Aeroportul Picton Koromiko (la 69 km de centrul orașului Wellington), Aeroportul Blenheim (la 80 km de centrul orașului Wellington), Aeroportul Palmerston North (la 129 km de centrul orașului Wellington) sau Aeroportul Nelson (Noua Zeelandă) (la 129 km de centrul orașului Wellington).

 • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Wellington?

  Aeroportul Nelson (Noua Zeelandă) are un preț mediu de 7.692 lei de persoană și este, în general, cel mai ieftin aeroport pentru cei ce vizitează Wellington. Acest preț mediu variază, bineînțeles, în funcție de orașul de plecare. Pentru a găsi cel mai ieftin zbor, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.


Începe să-ți planifici călătoria în Wellington