Zboruri Europa România Satu Mare

Găsește bilete de avion ieftine spre Satu Mare

joi 2/4
joi 9/4
Any month
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Satu Mare

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Satu Mare, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
În acest moment nu există informații pentru ruta selectată; alege un alt aeroport de plecare.

Când e cel mai bine să-ţi rezervi zborul spre Satu Mare?

Satu Mare este aeroportul principal pe care se poate intra în regiunea istorică Maramureș. Situat la doar 20 minute de granița cu Ungaria și la o oră de mers cu mașina de regiunea istorică Maramureș, îți vei dori să vizitezi regiunea de nord-vest a României pentru tradițiile locale cunoscute în întreaga lume – fie că este vorba de tradiționalele nunți din Țara Oașului sau Cimitirul Vesel din Săpânța.

Spre Aeroportul Satu Mare vei găsi două zboruri pe zi de luni până vineri oferite de către TAROM și două zboruri săptămânale Wizz Air pe ruta Londra Luton – Satu Mare.

În general, poți obține cele mai bune prețuri la bilete de avion dacă rezervi cu 56 de zile în avans. Cea mai scumpă zi pentru a rezerva este, de obicei, ziua în care este zborul.

Pentru cele mai ieftine bilete de avion, cea mai bună zi de zbor este Marți și cea mai scumpă este Sâmbătă. Dacă zbori Marți, te poți bucura de o săptămâna scurtă în cazul în care te duci la serviciu Miercuri.

Ca perioadă din zi recomandată pentru zbor, seara și noaptea sunt mai ieftine decât zborurile de dimineață. Ora la care ajungi depinde de destinație, prin urmare nu putem fi siguri dacă vei câștiga timp, dar cu siguranța zborurile de seară te pot ajuta să economisești bani.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Satu Mare?

Din majoritatea locurilor, cele mai ieftine zboruri către Satu Mare se găsesc pe perioada lunii martie; totuși, poți găsi oferte grozave în orice moment.

Care este cel mai bun moment pentru a rezerva zborul către Satu Mare?

În medie, atunci când îți plănuiești călătoria către Satu Mare (din majoritatea locațiilor) încearcă să-ți rezervi zborul de plecare cu 50 zile zile în avans pentru a te bucura de cel mai ieftin preț.

Care este cea mai ieftină zi pentru a te urca în avionul cu destinația Satu Mare?

În general, rezervarea zborului de plecare către Satu Mare într-o zi de Vineri reprezintă cea mai bună ofertă a biletului de avion într-acolo. Încearcă să eviți plecarea într-o zi de marți pentru a sta departe de cel mai ridicat preț.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Satu Mare?

În general, atunci când se caută cel mai ieftin zbor către Satu Mare, datele noastre indică faptul că amiază este cea mai bună zi pentru a-ți rezerva zborul. Zborurile de dimineața tind să fie cele mai scumpe.

Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

Aeroportul este situat la o distanță de 11 kilometri de oraș iar transportul în comun spre aeroport nu este existent. Așadar, cea mai bună variantă este să iei un taxi. Poți să comanzi unul telefonic dar de obicei vei găsi și în fața aeroportului taxi-uri suficiente.

Cu ce companii aeriene poți zbura către Satu Mare?

Vei găsi zboruri spre Satu Mare oferite de către companiile aeriene TAROM și Wizz Air. TAROM leagă orașul de pe malul Someșului de Capitala – București, iar Wizz Air oferă zboruri spre Londra Luton. Durata zborului de la București la Satu Mare este de aproximativ o oră și 20 minute, iar de la Londra în Satu Mare ajungi în aproximativ 3 ore.

Când e cel mai bine să-ţi rezervi zborul spre Satu Mare?

Satu Mare este aeroportul principal pe care se poate intra în regiunea istorică Maramureș. Situat la doar 20 minute de granița cu Ungaria și la o oră de mers cu mașina de regiunea istorică Maramureș, îți vei dori să vizitezi regiunea de nord-vest a României pentru tradițiile locale cunoscute în întreaga lume – fie că este vorba de tradiționalele nunți din Țara Oașului sau Cimitirul Vesel din Săpânța. Spre Aeroportul Satu Mare vei găsi două zboruri pe zi de luni până vineri oferite de către TAROM și două zboruri săptămânale Wizz Air pe ruta Londra Luton – Satu Mare. În general, poți obține cele mai bune prețuri la bilete de avion dacă rezervi cu 56 de zile în avans. Cea mai scumpă zi pentru a rezerva este, de obicei, ziua în care este zborul. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, cea mai bună zi de zbor este Marți și cea mai scumpă este Sâmbătă. Dacă zbori Marți, te poți bucura de o săptămâna scurtă în cazul în care te duci la serviciu Miercuri. Ca perioadă din zi recomandată pentru zbor, seara și noaptea sunt mai ieftine decât zborurile de dimineață. Ora la care ajungi depinde de destinație, prin urmare nu putem fi siguri dacă vei câștiga timp, dar cu siguranța zborurile de seară te pot ajuta să economisești bani.


Cu ce companii aeriene poți zbura către Satu Mare?

TAROM, Wizz Air

Vei găsi zboruri spre Satu Mare oferite de către companiile aeriene TAROM și Wizz Air. TAROM leagă orașul de pe malul Someșului de Capitala – București, iar Wizz Air oferă zboruri spre Londra Luton.

Durata zborului de la București la Satu Mare este de aproximativ o oră și 20 minute, iar de la Londra în Satu Mare ajungi în aproximativ 3 ore.


Zboruri către Satu Mare

Cele mai căutate zboruri către Satu Mare împreună cu cel mai mic preț și durata minimă de călătorie
Zboruri din London către Satu Mare
Cel mai rapid zbor
7h 50m
Ieftin
225€

Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

Aeroportul este situat la o distanță de 11 kilometri de oraș iar transportul în comun spre aeroport nu este existent. Așadar, cea mai bună variantă este să iei un taxi. Poți să comanzi unul telefonic dar de obicei vei găsi și în fața aeroportului taxi-uri suficiente.


Începe să-ți planifici călătoria în Satu Mare


Obiective Turistice în Satu Mare, România

Orașul de pe malul râului Someș se poate lăuda cu unul dintre cele mai înalte construcții din România – Palatul Administrativ. În fapt, construcția de 23 etaje a fost până acum câțiva ani cea mai înaltă construcție din Românie, fiind la concurență cu Hotelul Intercontinental din București. În fapt, în oraș se spune că înălțimea reală a clădirii este mai mare, dar pentru că construcția a fost făcută înainte de 1989 nu s-a dorit să se spună că o clădire din provincie are o înălțime mai mare decât cea mai înaltă clădire din capitală, așadar s-a avansat o înălțime mai mică decât cea reală.

Tot la capitolul înălțime o altă construcție ce merită văzută în Satu Mare este Turnul Pompierilor, inaugurat la începutul secolului XX. Construcția se poate vizita și în trecut a fost folosită pentru a putea vedea de la înălțime dacă nu cumva a izbucnit vreun incendiu prin oraș.

Printre alte clădiri emblematice ale orașului se poate aminti Catedrala Romano-Catolică din Centru și parcul Grădina Romei, de lângă Gara de Nord din Satu Mare.

Zboruri Europa România Satu Mare