Zboruri Europa România Satu Mare

Găsește bilete de avion ieftine spre Satu Mare

lun. 23/9
lun. 30/9
Any month
Compară vs. momondo |

Când e cel mai bine să-ţi rezervi zborul spre Satu Mare?

+180.0%
+120.0%
+60.0%
Minim
Preț
78 - 207 EUR

Satu Mare este aeroportul principal pe care se poate intra în regiunea istorică Maramureș. Situat la doar 20 minute de granița cu Ungaria și la o oră de mers cu mașina de regiunea istorică Maramureș, îți vei dori să vizitezi regiunea de nord-vest a României pentru tradițiile locale cunoscute în întreaga lume – fie că este vorba de tradiționalele nunți din Țara Oașului sau Cimitirul Vesel din Săpânța.

Spre Aeroportul Satu Mare vei găsi două zboruri pe zi de luni până vineri oferite de către TAROM și două zboruri săptămânale Wizz Air pe ruta Londra Luton – Satu Mare.

În general, poți obține cele mai bune prețuri la bilete de avion dacă rezervi cu 56 de zile în avans. Cea mai scumpă zi pentru a rezerva este, de obicei, ziua în care este zborul.

Pentru cele mai ieftine bilete de avion, cea mai bună zi de zbor este Marți și cea mai scumpă este Sâmbătă. Dacă zbori Marți, te poți bucura de o săptămâna scurtă în cazul în care te duci la serviciu Miercuri.

Ca perioadă din zi recomandată pentru zbor, seara și noaptea sunt mai ieftine decât zborurile de dimineață. Ora la care ajungi depinde de destinație, prin urmare nu putem fi siguri dacă vei câștiga timp, dar cu siguranța zborurile de seară te pot ajuta să economisești bani.


Cu ce companii aeriene poți zbura către Satu Mare?

TAROM, Wizz Air

Vei găsi zboruri spre Satu Mare oferite de către companiile aeriene TAROM și Wizz Air. TAROM leagă orașul de pe malul Someșului de Capitala – București, iar Wizz Air oferă zboruri spre Londra Luton.

Durata zborului de la București la Satu Mare este de aproximativ o oră și 20 minute, iar de la Londra în Satu Mare ajungi în aproximativ 3 ore.


Aeroporturi în apropiere de Satu Mare

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Satu Mare, împreună cu distanța față de centrul orașului
Satu Mare
10 km față de centrul orașului

Zboruri către Satu Mare

Cele mai căutate zboruri către Satu Mare împreună cu cel mai mic preț și durata minimă de călătorie
Londra către Satu Mare
Cel mai rapid zbor
10h 00m
Ieftin
270 EUR

Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

Aeroportul este situat la o distanță de 11 kilometri de oraș iar transportul în comun spre aeroport nu este existent. Așadar, cea mai bună variantă este să iei un taxi. Poți să comanzi unul telefonic dar de obicei vei găsi și în fața aeroportului taxi-uri suficiente.


Începe să-ți planifici călătoria în Satu Mare


Obiective Turistice în Satu Mare, România

Orașul de pe malul râului Someș se poate lăuda cu unul dintre cele mai înalte construcții din România – Palatul Administrativ. În fapt, construcția de 23 etaje a fost până acum câțiva ani cea mai înaltă construcție din Românie, fiind la concurență cu Hotelul Intercontinental din București. În fapt, în oraș se spune că înălțimea reală a clădirii este mai mare, dar pentru că construcția a fost făcută înainte de 1989 nu s-a dorit să se spună că o clădire din provincie are o înălțime mai mare decât cea mai înaltă clădire din capitală, așadar s-a avansat o înălțime mai mică decât cea reală.

Tot la capitolul înălțime o altă construcție ce merită văzută în Satu Mare este Turnul Pompierilor, inaugurat la începutul secolului XX. Construcția se poate vizita și în trecut a fost folosită pentru a putea vedea de la înălțime dacă nu cumva a izbucnit vreun incendiu prin oraș.

Printre alte clădiri emblematice ale orașului se poate aminti Catedrala Romano-Catolică din Centru și parcul Grădina Romei, de lângă Gara de Nord din Satu Mare.

*Prețurile biletelor de avion către Satu Mare se referă la zboruri la clasa economică, găsite de către utilizatorii momondo în ultimele 72 de ore. Este posibil ca aceste tarife să nu mai fie disponibile.
Zboruri Europa România Satu Mare