Găsește cele mai ieftine zboruri către Satu Mare

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 1/8
Du 8/8

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Satu Mare

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Satu Mare, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Satu Mare

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Satu Mare

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Baia Mare (BAY)

De obicei, zborurile către Satu Mare din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Baia Mare, cu un preț mediu de 360 lei

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE SATU MARE DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂaprilieCu 43% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Satu Mare costă în medie doar 204 lei în aprilie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE SATU MARE DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂdecembrieCu 89% mai scumpÎn decembrie, un zbor către Satu Mare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 682 lei
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE SATU MARE DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂianuarie1.100% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Satu Mare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în ianuarie mai des decât în orice altă lună

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Satu Mare?

Satu Mare este aeroportul principal pe care se poate intra în regiunea istorică Maramureș. Situat la doar 20 minute de granița cu Ungaria și la o oră de mers cu mașina de regiunea istorică Maramureș, îți vei dori să vizitezi regiunea de nord-vest a României pentru tradițiile locale cunoscute în întreaga lume – fie că este vorba de tradiționalele nunți din Țara Oașului sau Cimitirul Vesel din Săpânța.

Spre Aeroportul Satu Mare vei găsi două zboruri pe zi de luni până vineri oferite de către TAROM și două zboruri săptămânale Wizz Air pe ruta Londra Luton – Satu Mare.

În general, poți obține cele mai bune prețuri la bilete de avion dacă rezervi cu 56 de zile în avans. Cea mai scumpă zi pentru a rezerva este, de obicei, ziua în care este zborul.

Pentru cele mai ieftine bilete de avion, cea mai bună zi de zbor este Marți și cea mai scumpă este Sâmbătă. Dacă zbori Marți, te poți bucura de o săptămâna scurtă în cazul în care te duci la serviciu Miercuri.

Ca perioadă din zi recomandată pentru zbor, seara și noaptea sunt mai ieftine decât zborurile de dimineață. Ora la care ajungi depinde de destinație, prin urmare nu putem fi siguri dacă vei câștiga timp, dar cu siguranța zborurile de seară te pot ajuta să economisești bani.

 • Care este cel mai ieftin zbor către Satu Mare?

  Cel mai bun preț găsit pe momondo către Satu Mare a fost de 122 lei/persoană, cu plecare din Londra; acesta este cu 87% mai ieftin decât media zborurilor către Satu Mare. Pentru a găsi cel mai ieftin preț din zona ta către Satu Mare, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Satu Mare?

  Dacă nu poți călători în timpul lunii aprilie, atunci rezervă zboruri în Satu Mare din România pentru luna martie. Zborurile către Satu Mare în martie, deși nu sunt la fel de ieftine ca cele din aprilie, au totuși un preț mediu de 312 lei.

 • Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Satu Mare?

  Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul din România în România este cu 50 zile înainte, atunci când prețurile costă, aproximativ, 457 lei.

 • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Satu Mare?

  Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Satu Mare. Dacă plănuiești un zbor în Satu Mare, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Aeroportul Baia Mare (la 47 km de centrul orașului Satu Mare), Aeroportul Oradea (la 113 km de centrul orașului Satu Mare) sau Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (la 128 km de centrul orașului Satu Mare).

 • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Satu Mare?

  Prețurile variază în funcție de destinația de plecare a călătorilor, dar, în medie, cel mai ieftin aeroport pentru a zbura în Satu Mare este Aeroportul Satu Mare (cu o medie a prețului de 643 lei/persoană). De cele mai multe ori, utilizatorii găsesc cele mai bune prețuri atunci când folosesc funcționalitatea Ghid pentru prețul acestei rute.


Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

Aeroportul este situat la o distanță de 11 kilometri de oraș iar transportul în comun spre aeroport nu este existent. Așadar, cea mai bună variantă este să iei un taxi. Poți să comanzi unul telefonic dar de obicei vei găsi și în fața aeroportului taxi-uri suficiente.


Începe să-ți planifici călătoria în Satu Mare


Obiective Turistice în Satu Mare, România

Orașul de pe malul râului Someș se poate lăuda cu unul dintre cele mai înalte construcții din România – Palatul Administrativ. În fapt, construcția de 23 etaje a fost până acum câțiva ani cea mai înaltă construcție din Românie, fiind la concurență cu Hotelul Intercontinental din București. În fapt, în oraș se spune că înălțimea reală a clădirii este mai mare, dar pentru că construcția a fost făcută înainte de 1989 nu s-a dorit să se spună că o clădire din provincie are o înălțime mai mare decât cea mai înaltă clădire din capitală, așadar s-a avansat o înălțime mai mică decât cea reală.

Tot la capitolul înălțime o altă construcție ce merită văzută în Satu Mare este Turnul Pompierilor, inaugurat la începutul secolului XX. Construcția se poate vizita și în trecut a fost folosită pentru a putea vedea de la înălțime dacă nu cumva a izbucnit vreun incendiu prin oraș.

Printre alte clădiri emblematice ale orașului se poate aminti Catedrala Romano-Catolică din Centru și parcul Grădina Romei, de lângă Gara de Nord din Satu Mare.