Găsește cele mai ieftine zboruri către Praia

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 28/6
Lu 5/7

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Praia?

 • Care este cel mai ieftin zbor către Praia?

  Cel mai bun preț găsit pe momondo către Praia a fost de 380 lei/persoană, cu plecare din Lisabona; acesta este cu 89% mai ieftin decât media zborurilor către Praia. Pentru a găsi cel mai ieftin preț din zona ta către Praia, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Praia?

  Cea mai ieftină lună pentru a zbura în Praia din România este martie. Zborurile, care costă în jur de 1.929 lei, sunt mai ieftine în această perioadă de extra-sezon. Dacă nu poți vizita Praia în timpul lunii martie, atunci, plecarea din România în iunie este, de asemenea, o opțiune ieftină. Cei mai mulți utilizatori momondo găsesc prețuri în jur de 2.185 lei pentru această lună.

 • Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Praia?

  În medie, cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Praia este duminică. Utilizatorii momondo au găsit bilete cu plecare în zilele de duminică pentru numai 2.297 lei. Totuși, acest preț poate fluctua în funcție de compania aeriană care operează zborul, sezonul și perioada. Asigură-te că nu îți rezervi plecarea într-o zi de luni, deoarece prețurile tind să fie mai scumpe decât de obicei. Conform datelor noastre, prețul mediu al biletului de avion către Praia, într-o zi de luni, este de 3.499 lei.

 • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Praia?

  Aeroportul Vila do Maio, Aeroportul Sao Filipe sau Aeroportul Rabil pot fi opțiuni alternative de aeroporturi pentru zborul în Praia.

 • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Praia?

  Poți găsi oferte către Aeroportul Rabil, cu un preț mediu de 3.439 lei/persoană. Să ai, totuși, în vedere că prețul poate fluctua în funcție de aeroportul tău de plecare. Pentru a economisi bani, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.


Zboruri către alte orașe din Capul Verde

Ți-ai pierdut interesul pentru Praia? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Capul Verde