Găsește cele mai ieftine zboruri către Ningbo

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 31/7
Sâ 7/8

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Ningbo

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Ningbo, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Aeroportul Shanghai Hongqiao

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Ningbo

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Aeroportul Shanghai Hongqiao (SHA)

De obicei, zborurile către Ningbo din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Shanghai Hongqiao, cu un preț mediu de 2.447 lei


Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Ningbo?

  • Care este cel mai ieftin zbor către Ningbo?

    Cea mai bună ofertă găsită pe momondo în ultimele două săptămâni a fost un zbor către Ningbo, cu plecare din Bucureşti, la 1.744 lei. Acest preț este cu 52% mai ieftin decât majoritatea ofertelor la zborurile în Ningbo. Pentru a găsi cel mai mic preț în Ningbo, din zona ta, încearcă funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

  • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Ningbo?

    În funcție de luna și de aeroportul de plecare, cei care zboară în Ningbo ar putea găsi prețuri mai bune pentru Aeroportul Zhoushan (79 km from Ningbo city center), Aeroportul Hangzhou (114 km from Ningbo city center), Aeroportul Shanghai Pu Dong (143 km from Ningbo city center), Aeroportul Taizhou Luqiao (147 km from Ningbo city center) sau Aeroportul Shanghai Hongqiao (la 148 km față de centrul orașului Ningbo).

  • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Ningbo?

    Cu un preț mediu de 2.581 lei de persoană, Aeroportul Ningbo Lishe Intl este cel mai ieftin aeroport de aterizare pentru o călătorie în Ningbo. Acest preț fluctuează, desigur, în funcție de locul din care zbori. Funcționalitatea Ghid pentru prețul acestei rute de la momondo îi ajută pe utilizatori să găsească cele mai mici prețuri.