Zboruri ieftine spre Londra Marea Britanie

Bilete de avion Londra de la
 • 82 EUR de persoană

Despre Londra

.

Strigătele londonezilor răsună pe străzi, bucătari stradali își demonstrează măiestria în arta gatitului la plită și aromele a mii de restaurante se amestecă în aer. Muzică reggae se suprapune cu rock’n’roll. Inspiră adânc și plonjează în piețele din Londra. Descoperă discuri vechi, de vinil, în Brick Lane, tocmește-te, căutând antichități în Portobello Road și ospătează-te cu țipar în gelatină în Spitalfields. După ce ți-ai luat un chilipir, du-te în South Bank. Aici poți să vizitezi obiectivele importante Big Ben, London Eye, Tower Bridge, Shard și să te bucuri de distracție unică: fie că este o oaie care dansează sau o instalație artistică, alimentată cu energie prin pedalarea la bicicletă.

Poate că Tamisa este cel mai faimos râu din Londra, dar râuri secrete curg pe sub străzi: unul chiar pe sub Palatul Buckingham.

După ce se lasă seara, mergi în cartierul The City, unde se află Catedrala Sf.Paul. Locuitorii Londrei muncesc din greu și se distrează la greu, așa că treci la nivelul următor și caută un bar luxos (Sushisamba din Heron Tower este opțiunea glamouroasă potrivită), unde cocktailurile vor fi însoțite de priveliști spectaculoase. Poate că străzile nu sunt din aur în această parte a orașului, dar cu siguranță strălucesc.

Celebrul magazin Harrod’s a vândut cocaină pură (ca medicament) clienților săi până în 1916.

Cum este vremea în Londra în noiembrie?

 • Temperatură 7-12 °C
 • Zile fără ploaie 9-
 • Precipitații medii 63 mm
 • Zile cu zăpadă 0

Date demografice

 • Populație 8,3M
 • Oră locală :
 • Monedă British Pound

Care este nivelul prețurilor în Londra?

Afișează mai mult

Restaurante

 • Restaurante ieftine: 16,8 EUR

Piață

 • Bere locală (sticla 0.5 litri): 1,99 EUR

Transport

 • Bilet 1 calatorie (Transport public): 2,8 EUR
 • Taxi (Tarif normal): 3,92 EUR

Sport și timp liber

 • Club Fitness, abonament lunar pentru 1 adult: 51,85 EUR
 • Închiriere teren de tenis (1 ora în weekend): 12,62 EUR
 • Cinema, 1 bilet: 13,44 EUR

Îmbrăcăminte și încălțăminte

 • 1 pereche de Jeans (Levis 501 sau similar): 71,86 EUR
 • 1 rochie de vara intr-un lant de magazine(Zara, H&M, ...): 36,14 EUR
 • 1 Pereche de Pantofi Nike pentru Alergat: 74,65 EUR
 • 1 Pereche de Pantofi din Piele pentru Bărbați: 88,69 EUR

Cele mai bune hoteluri din Londra

Cele mai frumoase obiective turistice în Londra

Despre Londra

Cu dinamica sa cultură teatrală, muzicală și gastronomică, Londra este un oraș care îți captează atenția și îți răsplătește vizitele repetate. Datorită trecutului colonial al Angliei, capitala sa a devenit unul dintre cele mai fascinante centre multiculturale.

Cei care încă își imaginează englezi cu pălării înalte și englezoaice în rochii cu crinolină, vor fi surprinși să vadă pe străzi femei musulmane îmbrăcate în burqa, everei cu tichii yarmulke și rochii ghaneze în culori vii. De fapt, ultimele cifre arată că unul din trei londonezi s-a născut în altă țară.

Toată această diversitate culturală a avut un efect benefic asupra gastronomiei orașului, și a stilului stradal. Până și mâncarea fast-food din cârciumi a crescut calitativ, și acum cu siguranță vei găsi în meniu Vindaloo iute (o mâncare tradițională indiană). În serile de joi și vineri, gurmanzii cu buget redus merg la sud de râu, în cartierul Brixton, unde piețele vechi, acoperite, au fost transformate într-un furnicar de restaurante, baruri și alimentare, care au apărut peste noapte. De obicei un DJ sau o formație creează ambianța sonoră pe lângă mâncarea stradală pakistaneză sau un whisky sour perfect mixat. După colț, este cinema-ul Ritzy, popular pentru jocurile de întrebări și răspunsuri și muzică, cât și pentru programele sale cu filme noi și inovatoare sau clasice.

Londra este un oraș care cere să fie explorat și cel mai bun mod de a face asta este ca un localnic: de la unul dintre sutele de standuri, închirază o biciclă albastră Boris, numită după numele primarului.

De-a lungul Southbank-ului, este o pistă bună de ciclism, în special în zona de lângă Teatrul Național și Royal Festial Hall, utilizată că un loc de joacă urban, cu tonete cu mâncare, skateboarderi și festivaluri gratuite, pe tot parcursul anului. În plus, îndreaptă-te spre Canalul Regentului și explorează trio-ul ultramodern Shoreditch, Hoxton și Hackney, cu galerii independente, cafenele agomerate și o viață de noapte bogată.

Londonezii, față de newyorkezi, nu au obiceiul să-și laude orașul natal, dar nu lăsa ca reținerea lor englezească să te păcălască. Timp de secole, oamenii au venit Londra ca să se îmbogățească și acum este rândul tău să o vizitezi.

Ne pare rău, această informație este valabilă numai în limba engleză.

Feedback
Cookies
momondo.ro foloseste cookies
Citește mai mult