Găsește cele mai ieftine zboruri către Limón

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 22/6
Ma 29/6

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Limón

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Limón, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
San José

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Limón

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către San José (SJO)

De obicei, zborurile către Limón din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către San José Juan Santamaria Intl, cu un preț mediu de 3.333 lei


Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Limón?

  • Care este cel mai ieftin zbor către Limón?

    În ultimele două săptămâni utilizatorii au rezervat oferte către Limón, cu 1.399 lei/persoană (care este cu 55% mai ieftin decât prețul mediu către Limón). Pentru a găsi cel mai mic preț, din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

  • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Limón?

    În funcție de luna și de aeroportul de plecare, cei care zboară în Limón ar putea găsi prețuri mai bune pentru Aeroportul Tortuquero (83 km from Limón city center), Aeroportul Buenos Aires (97 km from Limón city center), Aeroportul San José Tobias Bolanos Intl (120 km from Limón city center), Aeroportul Palmar Sur (125 km from Limón city center) sau Aeroportul San José Juan Santamaria Intl (la 128 km față de centrul orașului Limón).

  • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Limón?

    Aeroportul Limón are un preț mediu de 3.140 lei de persoană și este, în general, cel mai ieftin aeroport pentru cei ce vizitează Limón. Acest preț mediu variază, bineînțeles, în funcție de orașul de plecare. Pentru a găsi cel mai ieftin zbor, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.


Zboruri către alte orașe din Costa Rica

Ți-ai pierdut interesul pentru Limón? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Costa Rica