Zboruri ieftine spre Las Vegas Statele Unite ale Americii

Bilete de avion Las Vegas de la
 • 900 EUR de persoană

Despre Las Vegas

.

Un castel medieval, o piramidă egipteană, un cort de circ, Turnul Eiffel și turnul venețian Campanila sunt toate situate pe aceeași stradă: Las Vegas Strip. Sigur, Las Vegas este un oraș al exceselor, unde poți mânca, petrece și desigur juca jocuri de noroc non-stop, dar atmosfera luminoasă, dinamică, plină de viață și de neoane este ceea ce face Orașul Păcatelor unic.

Peste 27215 kilograme de creveți sunt consumați în Las Vegas în fiecare zi, aproape la fel de mult cât se consuma în toată SUA.

Vino pregătit să cheltuiești bani, mulți bani, și să vezi unul sau două spectacole extraordinare din cluburile de noapte, pline de dansatoare cu sânii dezgoliți și celebrități cam expirate de la Hollywood. Dimineața următoare, încearcă unul din spa-urile excelente din hoteluri (nu trebuie să fii cazat acolo, ca să rezervi o ședință de tratament) sau fă o plimbare cu mașina preț de 30 de minute în apropiere, în deșertul superb, ca să vezi Barajul Hoover Dam, capodopera inginerească ai anilor 1930, care este sursa de electricitate și apă a acestei înfloritoare oaze de distracție.

Vegas Vic, neonul imens în formă de cowboy de deasupra străzii Fremont Street, este cel mai mare semn de neon mecanizat din lume.

Cum este vremea în Las Vegas în octombrie?

 • Temperatură 14-28 °C
 • Zile fără ploaie 28-
 • Precipitații medii 8 mm
 • Zile cu zăpadă 0

Date demografice

 • Populație 596K
 • Oră locală :
 • Monedă US Dollars

Care este nivelul prețurilor în Las Vegas?

Afișează mai mult

Restaurante

 • Restaurante ieftine: 12,53 EUR

Piață

 • Bere locală (sticla 0.5 litri): 2,2 EUR

Transport

 • Bilet 1 calatorie (Transport public): 1,67 EUR
 • Taxi (Tarif normal): 2,92 EUR

Sport și timp liber

 • Club Fitness, abonament lunar pentru 1 adult: 22,02 EUR
 • Închiriere teren de tenis (1 ora în weekend): 15,1 EUR
 • Cinema, 1 bilet: 9,6 EUR

Îmbrăcăminte și încălțăminte

 • 1 pereche de Jeans (Levis 501 sau similar): 31,83 EUR
 • 1 rochie de vara intr-un lant de magazine(Zara, H&M, ...): 32,17 EUR
 • 1 Pereche de Pantofi Nike pentru Alergat: 57,77 EUR
 • 1 Pereche de Pantofi din Piele pentru Bărbați: 74,98 EUR

Cele mai bune hoteluri din Las Vegas

Cele mai frumoase obiective turistice în Las Vegas

Despre Las Vegas

Dacă imaginea ta despre Las Vegas este una plină de cluburi de striptease și jocuri mecanice, atunci ai pierdut din vedere alte lucruri. În spatele strălucirii țipătoare se află un oraș relaxat unde oamenii creează artă și au o viață personal plină.

Construit în mijlocul deșertului Mojave, Las Vegas-ul este un oraș care tot timpul a supraviețuit în ciuda condițiilor potrivnice. La origini a fost un popas pentru exploratori, soarta sa schimbându-se în anii 1940, când oamenii de știință de la proiectul Manhattan, care se desfășura prin apropiere, au venit în oraș pentru a se relaxa. Primele sale cazinouri au fost deschise de gangsteri, iar Orașul Păcatelor încă scoate bani din partea sa întunecată, atrăgând hedoniști din toată lumea.

De aceea, orice excursie trebuie să înceapă cu The Strip. Dacă vrei să te distrezi ca o vedetă, dar ai un buget limitat, începe-ți noaptea la Wynn, unde poți să-ți faci plinul cu cocktailuri „mojitos” gratis, indiferent dacă joci pe monezi sau bacnote de 100 de dolari. Cel mai tare loc de unde să privești lumea este Cosmopolitan, dar nu rata cazinourile kitch, care sunt ele însele scandaloase: Palatul lui Cezar, cu mall-ul său Roman fals, Circul Circus, cu spectacole cu pisici într-un parc tematic și bineînțeles „Bătălia cu pirați” care se joacă în fiecare seară la Insula Comorilor.

Vestea bună este că, atunci când vrei să evadezi din aceste palate ale plăcerilor, există o experiență autentică din Orașlui Păcatelor la care poți ajunge repede cu taxiul. Un loc grozav de unde să începi este cartierul Arts District. Printre magazinele vintage și localurile în stil vechi vei găsi Emergency Arts, un fost spital unde poți să bei o cafea grozavă și să răsfoiești reviste din bibliotecă. Dacă ești destul de norocos ca să fii în oraș de First Friday Festival, un festival care se ține în prima vineri a lunii, vei putea să vezi trupe noi și, de asemenea, să îți petreci timpul printre artiști locali.

Cartierul Fremont East, din centrul orașului, este locul unde merg localnicii ca să joace jocuri de noroc și să petreacă. Nu uită de legendarul bar cu muzică de pian, Don’t Tell Mama, sau de jocurile de la Insert Coin(s), unde un fișic de monede îți va fi folositor.

De ce numai cei cu bani mulți să se distreze?

Ne pare rău, această informație este valabilă numai în limba engleză.

Feedback
Cookies
momondo.ro foloseste cookies
Citește mai mult