Găsește bilete de avion ieftine spre Krabi

joi 19/9
joi 26/9
Any month
Compară vs. momondo |

Când e cel mai bine să-ţi rezervi zborul spre Krabi, Thailanda?

Sezonul de vârf este de regulă în preajma Crăciunului și a Anului Nou
+240.0%
+160.0%
+80.0%
Minim
Preț
478 - 1.543 EUR

Provincia de pe coasta de est a Thailandei este formată din 150 de insule aflate la 800 de km de capitala Bangkok. Diversitatea insulelor asigură o vacanță ideală atât pentru întreaga familie cât și pentru escapadele în cuplu.

Specificul zonei este redat de plajele virgine, ornamentate cu stâncile ciudate de calcar, acompaniate de cascade și peșteri.

Îți recomandăm să alegi perioada octombrie – aprilie, cu accent pe lunile februarie, octombrie și noiembrie pentru calitatea raportului vreme – aglomerație – prețuri.

În general, poți obține cele mai bune prețuri la bilete de avion dacă rezervi cu 56 de zile în avans. Totuși, dacă găsești o promoție foarte bună mai din timp, nu o rata.

Pentru cele mai ieftine bilete de avion, cea mai bună zi de zbor este Marți și cea mai scumpă este Sâmbătă. Dacă zbori Marți, te poți bucura de o săptămâna scurtă în cazul în care te duci la serviciu Miercuri.

Ca perioadă din zi recomandată pentru zbor, seara și noaptea sunt mai ieftine decât zborurile cu plecare de dimineață. Sigur, pentru sosire este preferat să ajungi în prima jumătate a zilei, pentru a te bucura de prima zi în vacanța ta din Krabi.

Ora la care ajungi depinde de destinație, prin urmare nu putem fi siguri dacă vei câștiga timp, dar cu siguranța zborurile de seară te pot ajuta să economisești bani. Încearcă să ajungi dimineața


Ce companii aeriene zboară spre Krabi?

Nu există zboruri directe din România spre Krabi, Thailanda, dar sunt multe zboruri cu una-două escale

Din păcate, nu sunt operate zboruri directe din România spre Thailanda și nici spre Krabi, însă una-două escale pot fi suportate cu ușurință având în vedere destinația finală.

Qatar Airways asigură zborul din București cu o singură escală în Doha.

Alte zboruri pot fi cu 2 escale, fiind operate și de Thai Airways și Bangkok Airways.

Din celelalte aeroporturi ale țării veți putea ajunge în Krabi cu o escală în plus în București sau în alt aeroport.


Aeroporturi lângă Krabi

Mai jos vei putea vedea aeroporturile din Krabi și distanța față de centrul orașului
Krabi
8 km față de centrul orașului

Aeroportul Krabi se află la 9 km de centrul orașului și la 27 de plaja Ao Nang.

Mijlocul de transport cel mai convenabil către oraș este autobuzul. Acesta pleacă din aeroport de 8-10 ori pe zi sau atunci când sunt suficienți pasageri, între orele 8:00 – 20:00 iar prețurile sunt următoarele: 100 baht (11,96 RON) către oraș și 150 baht (17,94 RON) către plaja Ao Nang.

Alternativele mai comode sunt taxiurile (sunteți nevoiți să cumpărați un cupon din aeroport înainte de a solicita un șofer) sau mașinile pentru închiriat.


Începe să-ți planifici călătoria în Krabi


Obiective Turistice în Krabi, Thailanda

Orașul Krabi nu are multe de oferit, dar pentru a înlătura orice urmă de dezamăgire, vă asigurăm că provincia este de vis.

Insulele pot fi vizitate printr-o călătorie unică cu barca, puteți vizita Templul Peștera Tigrului iar pentru plajă recomandăm Fossil Shell, Ao Nang, Haad Nopphara Thara, Railey sau Ko Phi Phi.
Cu un tur de o zi puteți vizita din Krabi (la fel și din Phuket) celebrele Phi Phi Islands cu plaja Maya Bay din filmul The Beach.

Cei dornici de plimbări mai lungi se pot îndrepta către golful Ton Sai, pentru a medita / scăpa de aglomerație sau către Parcul Național Than Bokkharani.

*Prețurile biletelor de avion către Krabi se referă la zboruri la clasa economică, găsite de către utilizatorii momondo în ultimele 72 de ore. Este posibil ca aceste tarife să nu mai fie disponibile.