Zboruri ieftine spre Ibiza Spania

Bilete de avion Ibiza de la
  • 140 EUR de persoană

Despre Ibiza

.

Deși această Insula Albă atrage mulți turiști cu petrecerile sale luxoase, Ibiza are mult mai multe de oferit. Dincolo de hotelurie de gay și piețele hippie se află un regat al dimineților liniștite, peșterilor mistice, străzilor pietruite și faimoaselor asfițituri superbe. După ce treci de muzica house, „Gomora Mării Mediterane” sigur îți va spune secretele sale, în special în centrul său sălbatic, cu blocuri de sare și farmec natural.

Chiar dacă sunt mulți turiști beți, în Ibiza nu este nimic care să te rănească. Fauna locală nu este periculoasă.

Locuitorii Ibizei, un amestec de locuitori originali ai insulei și de străini obosiți de la atâtă muncă, rămași pe insulă, își iubesc cu adevărat casa și este ușor să vezi de ce. Această insulă animată are propriul său ritm.

Aproape de coastă, Insula Es Vedra este conform legendei locul unde Ulise a întâlnit sirenele seducătoare.

Cum este vremea în Ibiza în noiembrie?

  • Temperatură 12-20 °C
  • Zile fără ploaie 18-
  • Precipitații medii 53 mm
  • Zile cu zăpadă 0

Date demografice

  • Populație 133K
  • Oră locală :
  • Monedă Euro

Cele mai bune hoteluri din Ibiza

Cele mai frumoase obiective turistice în Ibiza

Despre Ibiza

Ibiza este cunoscută în întreaga lume pentru viața sa de noapte extraordinară. Tinerii vin în grupuri pe insulă, fiind un loc de întâlnire cu alții asemenea lor, și dansează până la epuizare pe scenele invadate de muzică electronică. Totuși, insula mai are și o istorie culturală impresionantă și peisaje pitorești, care merită descoperite.

Această mică insula balneară, cu o locație perfectă în marea Mediterană, este o comoară naturală cu peisaje rustice, golfuri mici, apă curată cristalină și are o climă generoasă, fiind aproape tot timpul însorită. Cei 210 kilometri de litoral garantează o atmosferă marină, perfectă pentru plajă și plimbări lungi. Merită de asemenea să explorezi frumosul peisaj rural.

Atunci când apune soarele, celebra viață de noapte din Ibiza începe cu o explozie de muzică electronică house și trance din ultimele tendințe muzicale. Sărbătoarea permanentă face ca Ibiza să fie foarte populară în rândurile tinerilor, care se bucură de cluburi și de viața de noapte activă de pe străzi.

În ciuda popularității sale, puțin știu că Ibiza face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, având un număr de atracții istorice și culturale captivante. Explorează colonia feniciană din Sa Caleta situată la vest de orașul Ibiza, centrul vechi din Ibiza și necropola de la Puig des Molins.

Atunci când dorești distracție, orașul Ibiza este locul unde să mergi. „Orașul de sus”, Dalt Vila are alei pietruite, arhitectură spaniolă, piețe colorate și restaurante fermecătoare. Mergi în portul Ibiza pentru a te bucura de o cină cu peisaj frumos și admiră varietatea de iahturi luxoase. Dacă rămâi să descoperi orașul Ibiza în timpul nopții, te așteaptă o petrecere care probabil că îți va întrece toate așteptările.

Ne pare rău, această informație este valabilă numai în limba engleză.

Feedback
Cookies
momondo.ro foloseste cookies
Citește mai mult