Găsește cele mai ieftine zboruri către Hangzhou

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 31/7
Sâ 7/8

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Hangzhou

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Hangzhou, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Aeroportul Shanghai Hongqiao

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Hangzhou

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Aeroportul Shanghai Hongqiao (SHA)

De obicei, zborurile către Hangzhou din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Shanghai Hongqiao, cu un preț mediu de 2.447 lei


Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Hangzhou?

 • Care este cel mai ieftin zbor către Hangzhou?

  679 lei este cea mai ieftină ofertă găsită pe momondo în ultimele două săptămâni pentru un zbor către Hangzhou. Acest zbor pleacă din Guangzhou și este cu 82% mai ieftin decât majoritatea zborurilor în Hangzhou. Pentru a găsi cel mai mic preț către Hangzhou, din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

 • Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Hangzhou?

  Cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Hangzhou este luni. Călătorii care aleg să plece din Hangzhou într-o zi de luni pot găsi cu ușurință bilete de avion de la doar 3.244 lei. Pe de altă parte, pentru că este convenabil deopotrivă pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care pleacă în vacanță, marți este cea mai ieftină zi pentru a zbura din România. Drept urmare, prețurile tind să fie în jur de 4.072 lei.

 • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Hangzhou?

  Aeroportul Yiwu, Aeroportul Suzhou, Aeroportul Ningbo Lishe Intl, Aeroportul Wuxi sau Aeroportul Shanghai Hongqiao pot fi opțiuni alternative de aeroporturi pentru zborul în Hangzhou.

 • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Hangzhou?

  Prețurile variază în funcție de destinația de plecare a călătorilor, dar, în medie, cel mai ieftin aeroport pentru a zbura în Hangzhou este Aeroportul Ningbo Lishe Intl (cu o medie a prețului de 2.581 lei/persoană). De cele mai multe ori, utilizatorii găsesc cele mai bune prețuri atunci când folosesc funcționalitatea Ghid pentru prețul acestei rute.