Găsește cele mai ieftine zboruri către Dakar

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 31/7
Sâ 7/8

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Dakar?

  • Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Dakar?

    În general, septembrie este cea mai ieftină lună pentru a zbura din România în Dakar. Aceasta fiind perioada de „extra-sezon”, te poți aștepta la prețuri de aproximativ 1.245 lei. Dacă nu poți călători în Dakar în timpul lunii septembrie, află că mai este, de asemenea, o perioadă ieftină. Pe momondo, poți găsi pentru această lună prețuri în jur de 2.389 lei.

  • Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Dakar?

    Conform datelor noastre, joi este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Dakar din România. Cele mai ieftine bilete de avion pentru o plecare într-o zi de joi au costat, de curând, 2.406 lei. Ia în calcul faptul că prețurile pot varia întotdeauna în funcție de rută, iar zborurile domestice au prețuri diferite față de cele internaționale. Asigură-te că nu îți rezervi plecarea într-o zi de sâmbătă, deoarece prețurile tind să fie mai scumpe decât de obicei. Conform datelor noastre, prețul mediu al biletului de avion către Dakar, într-o zi de sâmbătă, este de 3.872 lei.

  • Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Dakar?

    Datele noastre arată că cele mai ieftine zboruri din România în Dakar sunt, de obicei, cele cu plecare dimineața. Utilizatorii nosștri au găsit zboruri către Dakar dimineața pentru numai 2.334 lei. La capătul opus, cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Dakar este după-amiaza, când prețurile costă în jur de 5.832 lei.


Începe să-ți planifici călătoria în Dakar