Găsește bilete de avion ieftine spre Billund

vin. 15/11
vin. 22/11
Any month
Compară vs. momondo |

Când este perioada ideală pentru a zbura către Billund?

205 EUR
147 EUR
90 EUR
32 EUR
Preț
32 - 202 EUR

Climatul danez este unul temperat, cu ierni blânde și veri răcoroase, luna februarie fiind cea mai friguroasă, iar luna august cea mai călduroasă. Datorită poziției nordice cantitatea de lumină solară variază și ea, cu zile foarte scurte pe timpul iernii (soarele apune la ora 16:00) și zile mai lungi pe timpul verii (aproximativ 22:00). Luna septembrie este, de obicei, cea mai ploioasă, iar primăvara este cel mai uscat anotimp.


Cu ce companii aeriene poți zbura către Billund?

Wizz Air

Există un singur zbor direct din București către Billund, dar sunt și zboruri cu escală, iar uneori pot fi găsite zboruri cu escale scurte, deci nu vei pierde prea mult timp pe drum.

Găsești zboruri directe spre Billund și din Iași (din vara 2018) sau Cluj-Napoca.


Aeroporturi în apropiere de Billund

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Billund, împreună cu distanța față de centrul orașului
Billund
2 km față de centrul orașului

Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

Aeroportul este situat la numai 2 km de faimosul oraș Legoland. Pentru a ajunge către centru ai mai multe variante bune: Autobuzele si taxi-urile se află chiar în fața terminalului. Pentru 9 minute de călătorie poți să iei autobuzul 143, 144 sau 166. Costul este de aproximativ 3 euro. Taxi-ul până în oraș costă aproximativ 10 euro.


Legoland Billund este una dintre cele mai faimoase atracții turistice din Danemarca

Billund este o destinație de vis mai ales pentru familiile cu copii, datorită faptului că mai este numit și orasul Lego.

În afară de atracțiile turistice din Copenhaga, cel mai vizitat obiectiv din Danemarca este Legoland Billund. Aici sunt clădiri faimoase din întreaga lume, construite din piese lego. Programul de vizita Legoland Billund este de la ora 10 la 17.

De asemenea, distracția este garantată dacă ajungi în Lalalandia Billund, minunatul aquapark. Complexul oferă piscine interioare și exterioare, precum și tobogane cu apă sau alte distracții precum minigolf.

Pentru relaxarea în aer liber îți recomandăm să mergi în Parcul Syvaarssoeen sau Klelund Plantage.


Bilete de avion către alte orașe din Danemarca

Ți-ai pierdut entuziasmul pentru Billund? Verifică zborurile spre celelalte orașe din Danemarca
*Prețurile biletelor de avion către Billund se referă la zboruri la clasa economică, găsite de către utilizatorii momondo în ultimele 72 de ore. Este posibil ca aceste tarife să nu mai fie disponibile.