Găsește cele mai ieftine zboruri către Bandung

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 27/6
Du 4/7

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Bandung?

  • Care este cel mai ieftin zbor către Bandung?

    În ultimele două săptămâni utilizatorii au rezervat oferte către Bandung, cu 279 lei/persoană (care este cu 85% mai ieftin decât prețul mediu către Bandung). Pentru a găsi cel mai mic preț, din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

  • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Bandung?

    Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Bandung. Dacă plănuiești un zbor în Bandung, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Aeroportul Majalengka Kertajati Intl (la 67 km de centrul orașului Bandung), Aeroportul Jakarta Halim Perdana Kusuma (la 108 km de centrul orașului Bandung) sau Aeroportul Jakarta Soekarno-Hatta Intl (la 138 km de centrul orașului Bandung).

  • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Bandung?

    Prețurile variază în funcție de destinația de plecare a călătorilor, dar, în medie, cel mai ieftin aeroport pentru a zbura în Bandung este Aeroportul Majalengka Kertajati Intl (cu o medie a prețului de 1.846 lei/persoană). De cele mai multe ori, utilizatorii găsesc cele mai bune prețuri atunci când folosesc funcționalitatea Ghid pentru prețul acestei rute.