Găsește cele mai ieftine zboruri către Bacău

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 22/6
Ma 29/6

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Bacău

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Bacău, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Iași

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Bacău

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Iași (IAS)

De obicei, zborurile către Bacău din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Iași, cu un preț mediu de 326 lei


Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Bacău?

  • Care este cel mai ieftin zbor către Bacău?

    Utilizatorii care au rezervat călătorii către Bacău, cu plecare din Roma, au găsit bilete de avion cu 87% mai ieftine decât prețul mediu al zborurilor în Bacău. Pentru a găsi cele mai ieftine prețuri din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

  • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Bacău?

    Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Bacău. Dacă plănuiești un zbor în Bacău, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Aeroportul Iași (la 87 km de centrul orașului Bacău) sau Aeroportul Suceava Salcea (la 131 km de centrul orașului Bacău).

  • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Bacău?

    Prețurile variază în funcție de destinația de plecare a călătorilor, dar, în medie, cel mai ieftin aeroport pentru a zbura în Bacău este Aeroportul Bacău (cu o medie a prețului de 1.113 lei/persoană). De cele mai multe ori, utilizatorii găsesc cele mai bune prețuri atunci când folosesc funcționalitatea Ghid pentru prețul acestei rute.


Începe să-ți planifici călătoria în Bacău