Curs Valutar online

Vezi schimbul valutar ușor cu momondo.

Convertorul valutar simplu și ușor de folosit pe care îl găsești aici îți arată rapid conversia dorită. Pentru a vedea ratele de schimb, trebuie doar să introduci suma dorită și să selectezi valutele pentru care dorești să vezi conversia - totul va fi făcut automat și poți selecta orice valută dorești, de oriunde în lume.

Curs Valutar BNR

Toate datele sunt preluate de pe site-ul BNR și sunt actualizate în timp real.

Notă: Deși facem toate eforturile pentru a ne asigura că datele convertorului valutar sunt corecte, cotațiile afișate sunt în scop informativ. Te rugăm să iei în considerare faptul că ratele de schimb de pe piața bancară pot varia rapid și imprevizibil.

Pregătește-te de vacanță

Uneori poate fi dificil să-ți faci o idee despre câți bani poți cheltui în vacanța, dar convertorul valutar alăturat și momondo îți sar în ajutor.

Fie că îți plănuiești un citybreak cât mai ieftin în Spania sau Grecia și ai nevoie de euro sau o vacanță în Anglia și ai nevoie de lire sterline; convertorul valutar oferit de momondo îți arată cele mai bune rate de schimb. În plus, dacă dorești să te aventurezi mai departe, poți vedea și cursul de schimb pentru valute exotice. 

 

Alege momondo.ro pentru toate planurile tale de vacanță!

momondo este motor de căutare gratuit care compară ofertele a peste 1000 de agenții de turism pentru ca tu să poți găsi cel mai mic preț pentru zboruri și hoteluri!

Cookies

momondo.ro foloseste cookies

Citește mai mult

inchide