Oferte City break Amsterdam

City break Atena

City break Madrid

City break Paris

City break Barcelona 2017

City break Budapesta

City break Praga 2017

City break Roma

Oferte City break Dubai

City break Londra

Oferte City break Veneția

Rezervă separat avion + hotel 

City break-urile sunt perfecte pentru oricine are nevoie de o pauză de relaxare. Iar cel mai bun mod pentru asta este să descoperi o nouă destinație sau să revezi un oraș care te-a impresionat.

Cauți un city break scurt? Momondo compară toate companiile aeriene, hoteliere și servicii turistice pentru ca tu să găsești cele mai bune oferte la city break.

City break-uri de neuitat

Acum este mai ușor ca nidiodată să ajungi în celălalt capăt al Europei sau chiar să zbori peste ocean, astfel că sunt foarte multe destinații pe care trebuie să le vezi și care sunt perfecte pentru un city break. Poți termina munca și să sari într-un avion rapid care te va duce în orice colț de pe continent. Bucură-te de cel mai frumos weekend din viața ta. Întoarce-te cu forțe noi. 

Cele mai frumoase orașe din lume sunt doar la câteva ore distanță, oferindu-ți șansa să explorezi culturi noi, să descoperi istoria mondială în muzee renumite și să faci shopping cât e ziua de lungă în cele mai exclusiviste magazine.
 

City break-ul perfect

Poate că vrei să-ți iei câteva tricouri și să te bucuri de un peisaj nou pentru câteva zile. Cu cele mai mari metropole europene în apropiere, poți experimenta concerte, cluburi iubite de localnici, poți sorbi dintr-un cocktail pe malul mării nestingherit sau te poți încălzi seara la o terasă vintage. 

Pentru gurmanzi, evadarea într-un oraș nou deschide o paletă largă de comori culinare nedescoperite, fie că vorbim de restaurante pretențioase, cafenele, bistro-uri sau bucătăria locală ascunsă la vreun colț de stradă care îți oferă cea mai autentică experiență.F

Avantajul principal al unui city break este că îl poți adapta preferințelor tale. Nu este ceva de care se pot bucura doar adulții. Sunt locuri perfecte și pentru familii pentru a putea petrece împreună puțin timp de calitate în grădini zoologice, parcuri de distracții sau în natură, departe de agitația cotidiană. Chiar și atracțiile principale pot fi pe placul întregii familiei și pot stârni interesul celor mici.

Planificarea călătoriei

Primul pas este să alegi destinația perfectă. Apoi îți recomandăm să faci puțină planificare, chiar dacă păstrez totul într-un ritm relaxat. Vei fi sigur că ajungi la cele mai importante atracții de pe lista ta și te poți relaxa în restul timpului.  

Dacă ești pasionat de istorie, ia în considerare Atena, Roma și Lisabona. Dacă ai o fire romantică, nu trebuie să cauți prea mult - căci Paris și Veneția îți sunt la îndemână. Iar dacă ai copii, o călătorie în Bruxelles urmată de o mini-vizită în Bruges, poate oferi relaxarea mult dorită. În cazul în care copiii sunt puțin mai mari, te poți gândi la Barcelona sau Berlin. Orice ai alege, încearcă să o iei la pas prin oraș pentru a lua pulsul orașului.

Cookies

momondo.ro foloseste cookies

Citește mai mult

inchide