Sosiri Aeroport Traian Vuia Timișoara

Informații Generale despre Aeroportul Timișoara

Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara este al treilea cel mai mare din România și are 2 Terminale (Zboruri Interne și Zboruri Internaționale). Panourile de informații sunt chiar la intrarea în terminal. Poți găsi magazine de presă, suveniruri sau bijuterii, iar dacă mai ai timp până la închiderea porților pentru zborul tău, poți servi ceva la restaurantele de aici (printre care El Mundo, Sky Bar, sau So Cafe).

Aeroportul este deservit de către companiile aeriene Wizz Air, TAROM, Ryanair, Lufthansa și Blue Air care oferă o variatate de zboruri interne (dintre care cele mai populare spre București-Otopeni) dar și o mulțime de zboruri externe.

Pe timpul verii există zboruri regulate pe ruta Timișoara - Constanța și de asemenea numeroase zboruri charter spre Antalya și insulele din Grecia.

 

Plecări Aeroport Traian Vuia Timișoara

Când să vin pentru Check in?

Fiecare companie aeriană are propriul program, inscripționat, de obicei, pe biletul de zbor. Vă recomandăm să ajungeți la aeroport cu cel puțin 2 ore înainte ca avionul să decoleze, pentru efectuarea checkin-ului și a controalelor necesare. Pentru zborurile naționale este suficient să ajungeți în aeroport doar cu o oră înaintea zborului.

Informații despre Sosiri pe Aeroportul Traian Vuia Timișoara

Dacă trebuie să aștepți pe cineva, poți vedea orarul zborului și eventualele întârzieri, pe ecranele de la intrarea în terminal.

Sursă informații plecări/sosiri aeroport Timișoara:  Airportia

Cum ajung la aeroportul din Timișoara?

Accesul se face direct din E70, dacă vii cu mașina, sau poți folosi liniile de transport în comun E4 sau E4B (barat), care pleacă din centrul orașului sau din gara CFR (Gara de Nord). Programul este non-stop, dar frecvența variază în funcție de oră sau ziua săptămânii și în funcție de zboruri.

O cursă cu taxiul din centrul orașului durează aproximativ 20 min (în afara orelor de vârf) și costă în jur de 35 lei, în funcție de trafic, momentul zilei (zi sau noapte) și cartierul din oraș din care pleci.

Închirieri auto din aeroportul Timișoara

Prețurile pentru a închiria o mașină sunt între 20-50 euro/zi.

Click aici pentru a compara furnizorii de servicii rent a car.

Parcare aeroport Timișoara

Există 2 parcări cu tarif orar (2,5 lei-30 min). Tarifele pentru parcare pe termen lung scad și pot fi consultate aici.

Caută zboruri din Timișoara

Cookies

momondo.ro foloseste cookies

Citește mai mult

inchide