Sosiri Aeroport Cluj

Informații Generale despre Aeroportul Avram Iancu, Cluj

Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj este al doilea cel mai mare din România și are 2 Terminale (Sosiri & Plecări). Panourile de informații sunt chiar la intrarea în terminal. Poți găsi magazine de presă, articole vestimentare sau alimentare, iar dacă mai ai timp până la închiderea porților pentru zborul tău, poți servi ceva la restaurantele de aici (printre care Brava Café, So Coffee, Simigeria Petru sau Restaurant Express Aeroport).

Plecări Aeroport Cluj

Când să vin pentru Check in?

Fiecare companie aeriană are propriul program, inscripționat, de obicei, pe biletul de zbor. Vă recomandăm să ajungeți la aeroport cu cel puțin 2 ore înainte ca avionul să decoleze, pentru efectuarea checkin-ului și a controalelor necesare. Pentru zborurile naționale este suficient să ajungeți în aeroport doar cu o oră înaintea zborului.

Informații despre Sosiri pe Aeroportul Avram Iancu, Cluj

Dacă trebuie să aștepți pe cineva, poți vedea orarul zborului și eventualele întârzieri, pe ecranele de la intrarea în terminal, sau poți servi ceva în cafeneaua Air Café.

 

Sursă informații plecări/sosiri aeroport Otopeni:  Airportia

Cum ajung la aeroportul din Cluj?

Accesul se face direct din E576, dacă vii cu mașina, sau poți folosi liniile de transport în comun 5 sau 8 din Cluj, ambele făcând legătura cu gara CFR. Timpul de așteptare este de 10, respectiv 15 min în cursul săptămânii și 20 min în weekend iar călătoria durează aproximativ 30 min.

O cursă cu taxiul din centrul orașului durează aproximativ 20 min (în afara orelor de vârf) și costă aproximativ 20 lei.

Închirieri auto din aeroportul Cluj

Prețurile pentru a închiria o mașină sunt între 20-50 euro/zi.

Click aici pentru a compara furnizorii de servicii rent a car.

Parcare aeroport Cluj

Există o parcare cu tarif orar (5 lei-30 min) sau cu tarif lunar sau anual. Tarifele pentru parcare pe termen lung pot fi consultate aici.

Caută zboruri din Cluj

 

Alte aeroporturi din România din apropiere: Aeroportul Timișoara, Aeroportul Satu Mare, Aeroportul Bacău

Cookies

momondo.ro foloseste cookies

Citește mai mult

inchide