#ExperienceBucharest – cel mai mare eveniment de promovare turistică a Bucureștiului

Proiectul Experience Bucharest o să-ți facă inima să tresalte de mândrie și mai-mai c-o să-ți scoți pălăria în fața grupului de voluntari care și-au propus să pună capitala în topul destinațiilor călătorilor din toată lumea. Evenimentul va avea loc în București în perioada 20-23 octombrie

Experience Bucharest II - 20 - 23 octombrie

Categorie Ghiduri turistice

Data 03/05/2017

Dacă le ai cu rețelele sociale, atunci #ExperienceBucharest nu-i un hashtag care să te lase rece și să nu-ți spună nimic. Vorbim de cel mai mare proiect de promovare al Bucureștiului care-a văzut lumina zilei prin mai, anul acesta și care-a adunat nu mai puțin de 100 de influenceri internaționali de top din domeniul călătoriilor. Bloggeri, vloggeri, instagrammeri și alții asemenea au fost invitați din toate colțurile lumii pentru a cunoaște contemporana cetate a lui Bucur și a se deda experiențelor pe care capitala le oferă.

În ce scop toate-acestea? Pentru că vrem ca oameni care, prin arta lor, au puterea să meargă și să schimbe percepțiile comunităților lor despre București, să o facă, arătând câte are orașul de oferit. Pentru că vrem ca aparatele foto de peste hotare să se caște mute de uimire în fața atâtor bunătăți turistice pe care capitala le întinde pe masă. Și pentru că ne place la nebunie când călători din toată lumea pun piciorul aici și realizează, precum mulți alții înaintea lor, că Bucureștiul e… absolutely charming.

Ei bine, scăldat în succesul ediției din mai, voluntarii din Comunitatea Travel Massive au mai pus la cale-o rundă #Experience Bucharest (20 – 23 octombrie) și așteaptă alți 100 de influenceri și pasionați de călătorii, să vină, să vadă Bucureștiul și să-i cunoască pe semenii de breaslă de la nord de Dunăre. Planul se desfășoară după cum urmează: invitații vor face un tur al Bucureștiului, se vor deda networking-ului în skybar-ul Pura Vida, vor vizita maiestoasa Casa a Poporului, Delta Văcărești, Muzeul Satului, vor explora străzile orașului din spatele ghidonului, Cartierul Evreiesc și multe altele…

Aruncă un ochi peste colecția multimedia de anul trecut și judecă singur: cum și-ar putea frâna cineva dorința de a veni în zbor până aici după ce vede atâtea frumuseți sălășluind pe teritoriul României. Iar dacă vrei să te arunci în miezul problemei și să afli cum stă treaba chiar de la fața locului, înscrie-te la conferința „The future of tourism în România”. Da, locurile-s limitate și nu mai sunt multe.

Dacă o oareșcare flacară patriotică s-a aprins timid într-un cotlon al minții, promițând, însă, să te mistuie de nu te vezi de îndrăznești să stai cu mâinile în sân, supune-i-te! Susține proiectul dând un atât de gratuit share pe Facebook sau începe discuția de mâine de la cafea, povestind despre „Experience Bucharest”.

 

Publicat

03/05/2017