Concursul momondo #călătoriideneuitat

„Să călătorești înseamnă să îți depășești granițele și limitele de orice fel” este unul dintre crezurile care stă la baza momondo. De-a lungul celor 10 ani de existență, momondo a inspirit dorințele călătorilor prin studii, povești, interviuri din întreaga lume, încurajând utilizatorii să o descopere în mod independent, informat și curajos.

Categorie Sfaturi călătorie

Data 03/10/2016

A fost o decizie incredibil de dificilă, așa că a trebuit să apelăm și la o opinie din exterior pentru a departaja finaliștii. Mulțumim mult de tot Cristinei Stoica de la valizacucălătorii.ro pentru că a acceptat să ne dea o mână de ajutor.

Câștigătorii concursului sunt…..Andreea în Asia și Diana Pavlenco… Felicitări amândurora pentru efortul depus – vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta detaliile legate de premiu.

Cum a fost o decizie grea, am hotărât să acordăm și un premiu special Irinei, constând în bilete de avion în valoare de 200 EUR.

Ne dorim să aflăm poveștile călătorilor pasionați din România. Ajută-ne să deschidem jurnalul cu cele mai bune amintiri din călătorii și noi te aducem cu un pas mai aproape de călătoria în care visezi pe ascuns să pleci.
Pasul 1: Povestește-ne într-o postare pe blogul tău despre momentele de neuitat trăite în una din călătorii. Spune-ne, în final, care este destinația de călătorie preferată + linkul către aceasta de pe momondo.ro
Ex: Lisabona https://www.momondo.ro/zboruri/lis/bilete-avion-lisabona.html
Pasul 2: Invită-ți cititorii să facă același lucru: să povestească într-un comentariu la postarea ta despre călătoria lor de neuitat și să menționeze destinația favorită și linkul către momondo.ro.
Pasul 3: Distribuie articolul pe Facebook/Twitter cu hashtag-ul #călătoriideneuitat sau trimite un email cu link-ul către articol pe adresa mig@momondo.com, cu subiectul “Înscriere #călătoriideneuitat”

Premii

Un singur câștigător blogger: O vacanță în valoare de până la 1000 de euro* pentru bloggerul cu cea mai bună poveste
*zborul + hotelul trebuie să fie rezervate la momentul final al competiției prin momondo
Un singur câștigător cititor: O vacanță în valoare de până la 1000 de euro* pentru cititorul cu cea mai bună poveste
*zborul + hotelul trebuie să fie rezervate la momentul final al competiției prin momondo

Calendarul desfășurării concursului

3-24 octombrie 2016: postarea bloggerilor
24-27 octombrie 2016: extindere pentru cititori
29 octombrie 2016: anunțarea câștigătorilor pe blogul momondo

Termeni și condiții

Prin înscrierea la acest concurs, toți participanții sunt de acord cu termenii și condițiile.

Termeni și condiții pentru bloggeri

Termeni și condiții pentru cititorii blogurilor 

Publicat

03/10/2016