Concursul momondo #călătoriideneuitat – Termeni și condiții – Bloggeri

General 1. Organizatorul este Momondo A/S, Amagertorv 19, Copenhagen K, Denmark 1160. 2. Nu este necesară nicio achiziție pentru a participa la concurs. Înscriindu-se în concurs, fiecare participant este implicit de acord cu toate prevederile acestor Termeni și Condiții. 3. Concursul se adresează tuturor persoanelor majore, rezidente permanent în România. Nu este necesar ca participantul … Continuă lectura „Concursul momondo #călătoriideneuitat – Termeni și condiții – Bloggeri”

momondo letsopenourworld

Categorie

Data 29/09/2016

General

1. Organizatorul este Momondo A/S, Amagertorv 19, Copenhagen K, Denmark 1160.
2. Nu este necesară nicio achiziție pentru a participa la concurs. Înscriindu-se în concurs, fiecare participant este implicit de acord cu toate prevederile acestor Termeni și Condiții.
3. Concursul se adresează tuturor persoanelor majore, rezidente permanent în România. Nu este necesar ca participantul să fie cetățean român. Statutul de persoană majoră este cel definit de legislația în vigoare. Statutul de rezident este cel definit de legislația în vigoare. Este responsabilitatea participantului de a stabili dacă îndeplinește cerințele de vârstă și de rezidență necesare participării la concurs.
4. Angajații Organizatorului, companiei mamă, filialelor, afiliaților și altor părți, incluzând, dar fără a se limita la Momondo A/S, persoanele implicate în orice fel în dezvoltarea, producția sau distribuirea acestui concurs, precum și familia (soți, părinți, frați, copii) sau persoanele care împart spațiul locativ cu angajații și/sau organizatorii, nu sunt eligibili să participe la concurs.
5. Orice obligație fiscală în legătură cu acest concurs este responsabilitatea exclusivă a participanților câștigători. Organizatorul nu este responsabil pentru declararea sau plata oricărei obligații fiscale a câștigătorului.
6. Acest concurs nu este în niciun fel sponsorizat, sprijinit, administrat sau asociat cu Facebook sau Instagram. Participanții sunt de acord ca toate informațiile și materialele trimise pentru acest concurs vor fi trimise Organizatorului și nu către Facebook. Participanții sunt de acord că Facebook nu are nicio responsabilitate față de ei în legătură cu acest concurs.
7. Organizatorul va folosi orice date trimise de participanți cu singurul scop de a desfășura concursul, cu excepția cazului în care este stipulat altfel în detaliile despre participare. Înscriindu-se la acest concurs, toți participanții își dau acordul ca Organizatorul să folosească numele și adresa de e-mail, cu scopul organizării acestui concurs și oricare alte scopuri cu care participantul a fost de acord.
8. Decizia Organizatorului este finală. Organizatorul nu admite nicio contestație și nicio corespondență pe acest subiect.
9. Toate întrebările în legătură cu concursul trebuie trimise pe e-mail la: mig@momondo.com.

Desfășurarea concursului: Câștigă o vacanță de 1000 € către destinația dorită

10. Concursul va începe la ora 10:00 (ora României) pe 3 octombrie 2016 și se va termina la ora 23:00 (ora României) pe 24 octombrie 2016.
11. Pentru înscrierea în concurs, un blogger trebuie să publice un articol despre ‘cea mai frumoasă amintire de călătorie’ și să includă destinația unde dorește să călătorească, aleasă de pe momondo.ro. Pentru a notifica organizatorul despre înscrierea în concurs, blogger-ul poate distribui articolul pe Facebook/Twitter cu hashtag-ul #călătoriideneuitat sau poate notifica Organizatorul trimițând un email cu link-ul postării către mig@momondo.com, cu subiectul “Înscriere #călătoriideneuitat”.
12. Articolele publicate trebuie să fie scrise în limba română.
13. Participanții se pot înscrie cu un singur articol. Dacă participantul dorește să scrie alte articole pe această temă, doar primul articol va fi luat în considerare.
14. Organizatorul nu își asumă nicio responsabilitate pentru articolele incomplete, ilizibile, corupte sau care nu ajung la Organizator până la data limită, oricare ar fi motivul.
15. Criteriul principal de jurizare al unui articol eligibil este descrierea creativă a unui participant pe subiectul “cea mai frumoasă amintire de călătorie”.
16. Blogger-ul participant trebuie să menționeze brand-ul momondo și destinația dorită în cadrul articolului pentru a putea fi eligibil.
17. Câștigătorul concursului va fi ales de un juriu format din o persoană din cadrul departamentului de marketing pentru România, o persoană din cadrul departamentului de PR pentru România și o persoană din cadrul departamentului de Conținut pentru România.
18. Procedura de selecție a câștigătorului NU va fi prin tragere la sorți.
19. Organizatorul își rezervă dreptul de a analiza validitatea articolele participante.

Premiul

20. Concursul va avea 1 câștigător. Acesta va câștiga o călătorie către destinația dorită (bilete de avion și hotel) cu o valoare cumulată maximă de 1000 de euro..
21. Itinerariul călătoriei trebuie să fie disponibil pe site-ul momondo.ro și să nu depășească fondul de premiu alocat.
22. Dacă itinerariul ales va depăși această sumă, câștigătorul va trebui să furnizeze o destinație alternătivă care să se încadreze în suma de 1000 de euro. Modificările itinerariului pot însemna – o altă destinație, structură de cazare și/sau includerea/excluderea unei alte persoane.
23. Toate premiile nu sunt transferabile altor persoane și nu se oferă echivalentul lor în bani.
24. Câștigătorul competiției și persoana care îl va însoți sunt responsabili pentru toate costurile suplimentare asociate premiului care nu sunt incluse în acești Termeni și Condiții, inclusiv transportul către și de la aeroporturile respective, asigurare de călătorie, costuri suplimentare cu unitatea de cazare, mâncare, bani de cheltuială etc.
25. Câștigătorul competiției este singurul responsabil pentru obținerea tuturor actelor de călătorie necesare, inclusive pașapoarte sau vize de călătorie.

Alegerea Câștigătorului

26. Câștigătorul va fi selectat și contactat pe 29 octombrie 2016.
27. Criteriile juriului format din echipa momondo vor fi originalitatea amintirilor de călătorie și modul de relatare al acestora.
28. Participanții care nu au câștigat vor fi notificați pe 29 octombrie 2016 prin intermediul adresei de e-mail pe care au furnizat-o atunci când au trimis răspunsul la întrebarea concursului, în cazul în care au ales ca modalitate de înscriere trimiterea unui email către mig@momondo.com.
29. Câștigătorul premiului va fi contactat prin intermediul adresei de e-mail pe care a furnizat-o atunci când s-a înscris în concurs și prin intermediul formularului de contact disponibil pe blog, în cazul în care a optat pentru înscrierea prin intermediul distribuirii articolului pe Facebook/Twitter cu hashtag-ul competiției..
30. Câștigătorul trebuie să accepte premiul prin intermediul e-mailului în termen de 7 zile de la notificare. Dacă câștigătorul concursului nu acceptă premiul în termen de 7 zile, va pierde premiul, fără a avea posibilitatea de a-l primi ulterior. În caz de neacceptare, poate fi ales un alt câștigător, alegerea fiind a Organizatorului.

Alte detalii despre desfășurarea concursului

31. Organizatorul își rezervă dreptul de a termina sau modifica termenii și condițiile concursului oricând pe durata desfășurării concursului, anunțând modificările pe site-ul propriu.
32. În eventualitatea unei dispute, decizia organizatorului este finală și poate fi contestată.
33. Organizatorul își rezervă dreptul de a termina sau anula concursul oricând.
34. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru înscrieri pierdute, întârziate, incomplete sau pentru funcționarea defectuoasă a blogurilor participante pe durata jurizării, precum și pentru orice atingere de imagine adusă participantului în urma intrării în competiție.
35. Orice încercare de a produce daune site-ului organizatorului sau de a afecta legitimitatea acestui concurs este o încălcare a drepturilor, iar în acest caz, organizatorul își rezervă dreptul de a recupera daunele suferite folosind toate mijloacele legale.
36. Înscrierile în concurs vor fi analizate și declarate neeligibile în cazul în care conținutul este plagiat sau generat automat.
37. Pot apărea evenimente care să facă imposibilă acordarea premiilor, din cause pe care Organizatorul nu le poate controla, în acest caz participantul fiind de acord că este dreptul organizatorului de a modifica termenii concursului, organizatorul neputând fi învinuit pentru acest lucru.
38. Concursul a fost organizat cu bună-credință, iar organizatorul nu poartă nicio responsabilitate în cazul evenimentelor rezultate în urma primirii premiului de către câștigător.

Publicat

29/09/2016