Cum să găsești cele mai ieftine bilete de avion

Ești curios care sunt acele câteva trucuri cu care poți să prinzi cele mai ieftine bilete de avion? Pleacă-ți urechea la ce am aflat noi în urma Studiului Anual de Zboruri momondo

Categorie Sfaturi călătorie

Data 07/11/2017

Suntem perfect conștienți că, atunci când îți plănuiești vacanța, unul dintre stresurile care îți apasă cu greutate pe umeri este „cum să nu mă păcălesc singur și cum să dau de bilete din acelea, la preț de chilipir?” Întrebările principale la această chestiune sunt: care-i cei mai bun moment pentru a le rezerva și în ce perioadă.

Am analizat peste 100 de milioane de oferte pentru mii de zboruri, iar astăzi îți punem pe masă cele mai recente și mai precise date. Citește-le și te poți numi un expert în rezervarea biletelor de avion.

Așadar, dacă te tot bătea întrebarea „cum găsesc bilete ieftine de avion”, ai nimerit unde trebuie. Indiferent dacă rezervi bilete pentru o vacanță sau pentru o călătorie de afaceri, Studiul nostru Anual de Zboruri este răspunsul absolut la cum să rezervi zboruri ieftine.

Când să rezervi bilete ieftine de avion spre Europa

✈ Caută zboruri

Pentru zboruri în Europa, cel mai bine este să rezervi cu 60 zile înainte de plecare biletul de avion. Astfel vei putea economisi până la 30% din prețul biletului de avion. De regulă marțea este ziua cu cele mai ieftine bilete de avion pentru călătorii în Europa, cu un procent de 12% mai mic, iar după amiaza aduce bilete de avion cu 8% mai ieftine.

Când să rezervi bilete ieftine de avion spre America de Nord

✈ Caută zboruri

Dacă cauți zboruri transatlantince din Europa spre America de Nord, trebuie să știi că rezervarea cu 60 zile înainte de zbor îți poate aduce economii de 26%. De asemenea, călătoriile în ziua de marți sunt mai ieftine cu până la 10% iar zborurile de după amiază aduc și ele un preț mai mic cu 11%.

Când să rezervi bilete ieftine de avion spre Asia

✈ Caută zboruri

Vrei să zbori din Europa spre Asia? Poate pentru o vacanță călduroasă de iarnă? Zborurile rezervate cu 60 zile înainte de data plecării îți pot aduce o economie de 24%, iar dacă zbori în zilele de marți îți pot adăuga 8% în pușculița de economii. Tot 8% îți vor aduce și călătoriile dimineața din Europa spre Asia.

Când să rezervi bilete ieftine de avion spre America de Sud

✈ Caută zboruri

Zborurile din Europa spre America de Sud rezervate cu 60 zile înainte de plecare sunt mai ieftine cu până la 25%. La fel ca în cazul celorlalte zboruri, și zborurile spre America de Sud în zilele de marți sunt mai ieftine, de data aceasta cu 7%. Cea mai ieftină perioadă a zilei pentru zboruri spre America de Sud este la amiază, când zborurile sunt mai ieftine cu până la 6%.

Când să rezervi bilete ieftine de avion spre Africa

✈ Caută zboruri

Cea mai ieftină perioadă pentru a rezerva bilete de avion spre Africa din Europa este cu 60 zile înainte de data planificată a călătorie. Astfel poți economisi cu până la 29% din prețul plătit pe biletele de avion. Dacă zbori după amiaza din nou ai parte de o economie de până la 11%. Conform studiului nostru, cea mai ieftină zi pentru zboruri spre Africa este marțea – când poți să eocnomisești 9% din prețul biletelor de avion.

Când să rezervi bilete ieftine de avion spre Australia

✈ Caută zboruri

Zbori spre Australia sau Noua Zeelandă? Zborurile spre Oceania din Europa sunt mai ieftine dacă le rezervi cu 59 zile înainte de data călătoriei. Astfel poți economisi 21% din prețul călătoriei. Dacă zbori dimineața, ai putea economisi 6% iar cea mai ieftină zi, cu economii de până la 7% este marțea.

Publicat

07/11/2017